miercuri, 21 noiembrie 2012

Oksana implineste 2 anisori


Imaginati-va un eveniment deosebit unde oamenii se distreaza din cale afara dansand pe muzica ruseasca. Dj Wanda a intretinut atmosfera si Radu Captari a cantat cu tot sufletul.

Un bar menit sa ne incalzeasca trupurile si mintile cu vodca care curgea in valuri. (element amuzant: la barul de sus se servea DOAR vodca :)) )
Impletiturile si tinutele rusesti erau ca la ele acasa si un tort negru cu matriosci (acele papusi frumoase de lemn) a completat decorul.


Daca nu stiati deja, salonul Oksanei este situat pe strada Putul lui Zamfir nr 15 si este renumit pentru frumoasele impletituri care ies din mana acesteia. Desi face ca totul sa para extrem de simplu va asigur ca nu e nici pe departe asa si sunt potrivite pentru orice varsta. Impletiturile sunt de cele mai multe ori accesorizate cu produsele Tie-Me-Up despre care v-am vorbit si aici si necesita DOAR 4 cm de par pentru a putea fi executate! De asemenea portofoliul Oksanei contine peste 200 de modele diferite de impletituri.

 Acest salon este unul complet si pe langa coafor puteti beneficia de manichiura-pedichiura, spa, tratamente corporale,cosmetica si tratamente faciale, serivicii speciale pentru copii si barbati si sa nu uitam de seriviciul HomeCare care aduce chiar in incinta casei dumneavoastra un salon mobil dotat cu toate cele necesare.


Daca pana acum ma intrigau Rusia si traditiile ei, dupa aceasta petrecere sunt absolut extaziata. Trebuie macar o data in aceasta viata sa fac o vizita in acel loc fascinant. Atat Oksana cat si mama ei sunt vizibil indragostite de locurile natale si au incercat prin acest salon sa ne impartaseasca o mica parte din ce inseamna traditie si buna dispozitie.
Pana acum a fost cel mai tare eveniment la care am luat parte si le felicit pentru cei 2 anisori impliniti alaturi de noi. Keep up the good job!



Si ca poza de final...in loc sa beau vodca, o sorbeam din priviri pe Special K :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...