miercuri, 11 aprilie 2012

O noua gama de produse Farmec cu Goji si Argila pentru tenul sensibil

Datorita formulei unice, cu argila naturala din Muntii Padurea Craiului si extract ecocertificat de goji, noua gama AslaVital Mineralactiv reprezinta solutia ideala pentru ingrijirea persoanelor care au tenul sensibil.

Argila are numeroase proprietati benefice, precum cele degresante si decolorante, are o considerabila actiune antitoxica si o remarcabila putere de absorbtie. In plus, potenteaza fortele de aparare ale organismului si este un bun antiseptic, bactericid, dezinfectant si un cicatrizant de exceptie. Prin efectul remineralizant al argilei, pielea devine mai ferma si tonifiata.

Argila naturala pentru tratamente cosmetice este special selectionata, provenind dintr-o sursa unica (Muntii Padurea Craiului), este netratata chimic si are o compozitie chimica si mineralogica bine definita. In compozitia ei se regasesc peste 20 de minerale naturale benefice organismului: zinc, seleniu, fier, potasiu, magneziu, mangan, cupru, calciu, etc. ceea ce fac din ea un pamant viu si miraculos.


Extractul de goji are puternice efecte de energizare a pielii si celulelor si efecte anti-aging, datorita unei excelente activitati antioxidante si de crestere a nivelului dermal de hidroxiprolina, ceea ce detemina o crestere a sintezei de colagen. Goji este cunoscut ca fiind cel mai puternic aliment antiage din lume – pe langa proprietatile antioxidante, are o mare putere de protectie celulara, este tonic, trateaza inflamatiile si alte probleme ale pielii. Datorita cont­inutului bogat in macro si micronutrien­ti, extractul organic de Goji este valorificat in medicina tradit­ionala chineza de peste 1900 de ani.


Medicul dermatolog Hana Decean ne explica mai multe despre tenul sensibil, care afecteaza pana la 60% dintre persoane: „Tenul sensibil are particularitatea de a reactiona rapid si mai puternic decat o piele normala. Indiferent de varsta, cu totii putem fi afectati de o sensibilitate accentuata a pielii, sub influenta unor factori puternici precum: frigul, caldura, poluarea, stresul, oboseala, emotiile, precum si fumatul sau alimentatia. Persoanele cu tenul sensibil resimt un disconfort cutanat: senzatia de intindere a pielii, de intepaturi, de arsuri. Pot sa apara semne vizibile, cum ar fi uscaciune cutanata, roseata difuza, descuamare fina, cuperoza, etc.”

Tratamentul pielii sensibile consta in utilizarea produselor special create pentru acesta, care trebuie sa fie hipoalergenice, fara coloranti si fara parabeni, precum produsele din noua gama AslaVital Mineralactiv. Programul de ingrijire AslaVital asigura o ingrijire completa a tenului, cu produse care raspund la un nivel foarte ridicat necesitatilor pielii la diferite varste, produse a caror eficacitate a fost dovedita prin masuratori instrumentale.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...