duminică, 6 februarie 2011

Disco fever!!!

Pentru ca mama ta este o persoana deschisa si amuzanta m-am gandit ca te va ajuta la urmatoarea provocare ....o vei machia de discoteca si binenteles ii vei face o tinuta pe masura ( anii '70 sau anii '90 sau vremea andre asa ) :D prima oara am vrut sa faci asta pe bunica ta mi se parea mai amuzant dar stiu ca nu ar fi fost niciodata de acord :))))


Daca nu se poate iti vei face machiajul singurica desi nu ar mai avea acelasi farmec ...asa ca scoate hainele lucioase de la naftalina si fustele mini si apuca-te de treaba :D. Uite si niste poze de inspiratie :

Ps: nu uita accesoriile glam-kitch!!

Nose Pore Strips Montagne Jeunesse



Am incercat Nose Pore Strips de la MJ. Sunt acei plasturi meniti sa ne scape de punctele negre de pe nas. In pachet sunt trei bucati si se recomanda sa nu ii folosim de mai mult de 3 ori pe saptamana. Pe scurt, un pachet iti ajunge o saptamana. Wrong! Eu folosesc un plasture pe saptamana, asa ca imi ajunge 3 :))
1 pachet costa 8 lei in Kaufland (in alta parte nu m-am uitat sa vad daca sunt diferente de pret).

Ce spune producatorul:
Carbunele natural dein lemn de esenta tare are calitati excelente in a elimina excesul de sebum si punctele negre, lasand porii din jurul nasului curati si mai putin vizibili, in timp ce cenusa vulcanica ajuta la indepartarea celulelor moarte.

Intructiuni de folosire pe scurt: Iti umezesti bine bine nasul, umezesti si plasturele, il fixezi cu atentie pe nas, rezisti cu stoicism 15-20 de min cu el si apoi il dezlipesti. La primul plasture m-am gandit ca daca il ud prea tare nu se mai fixeaza bine, asa ca am umezit foarte putin si rezultatul nu a fost foarte bun. La al doilea plasture am pus apa din belsug si pe nas si pe plasture si ghiciti ce? Am avut rezultate muuult mai bune. :)

Ce spun eu:
- miroase a carbuni, are o culoare gri petrol.
- se fixeaza mult mai bine cand este foarte ud.
- dupa ce l-am dezlipit m-am dus la fereastra sa ma uit daca a scos ceva...si chiar a scos destule!
- din pacate nu iti acopera si varful nasului.
- nu a facut minuni, dar pot spune ca arata mai luminos nasul meu si mai putin incarcat.
- il mai cumpar.
- durerea este de n ori mai mica decat daca as face un tratament cosmetic (ma refer doar la partea de extracti :))) restul e placere).
- 2,66 lei un plasture..mi se pare un pret bun :)


Daca va amintiti, mai erau niste plasturi pentru punctele negre de la Neutrogena, de culoare alba si acelea erau eficiente, dar nu le-am mai vazut pe nicaieri :(
Mai exista si alte produse de alt gen? Voi ce folositi?


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...