luni, 21 mai 2012

DietToGo!


Un nou concept care mi-a atras atentia vine din partea celor de la Diet To Go. In ce consta toata distractia? Iti alegi o dieta care ti se potriveste, comanzi meniul dorit si il vei primi acasa in fiecare zi.

Cum vara mai are putin si pune stapanire pe tarisoara noastra, iar hainele se imputineaza vizibil, mai toata lumea a intrat in febra dietelor si a sportului. In aceste conditii Diettogo ne vine in ajutor prin usurarea muncii.

Este o alegere foarte buna pentru acele persoane care vor sa tina o dieta dar nu au timp sa isi gateasca si opteaza pentru mancarurile de tip fast food atunci cand sunt la servici.
Alegand aceste diete primesti in fiecare zi micul dejun, pranzul si cina si nu trebuie sa iti mai faci griji ca o sa calci stramb prin oras.


Eu as fi tentata de  Dieta de 13 zilebazatã pe principiile dietei de schimbare a metabolismului (cunoscutã şi ca Dieta Danezã). Desi am timp berechet sa imi gatesc si sa am grija ce mananc, din pacate la mine in familie se mananca foarte nesanatos. Cum deschid frigiderul apar multe tentatii si in felul acesta imi este greu sa urmez o dieta stricta fara sa pacatuiesc. Voi ce ati alege?


PS: cum zicea cineva intr-un comentariu, preturile sunt foarte mari pentru meniul oferit. Din acest motiv sunt sigura ca multa lume nu isi permite o astfel de dieta dar totodata inteleg ca sunt diverse costuri/pierderi/salarii la mijloc si este normal.




XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...