miercuri, 4 ianuarie 2012

Pinkie's 2011 Faves

Buna dragelor!

Stiu ca am luat o pauza cam lunga de la blog, dar m-am intors si am atatea sa va povestesc! Astazi vreau sa va arat si eu produsele mele favorite din anul pe care tocmai l-am incheiat. A fost un an de beauty minunat in care am invatat foarte multe si am testat foarte multe produse, un an in care mi-am descoperit cateva HG*, dar au ramas si capitole unde nu am gasit produsele care sa ma multumeasca.

Machiaj
1. Baza matifianta cu silicon Sephora - Review aici - parerile se mentin cu mentiunea ca ultimul flacon s-a consumat cam repede..
2. Fond de ten Repairwear Clinique
3. Fond de ten Normateint Vichy
4. Blush 639 Brun Cannelle Dior (HG) - Eu mi-am cumparat anul acesta fix 11 blush-uri si nu am fost in stare sa il gasesc pe The One, tata a cumparat unul singur si l-a gasit pe The One :))) Detalii aici.
5. Paleta NAKED de la Urban Decay - Nu mai are nevoie de niciun comentariu
6. Paleta Naked Eye de la Too Faced - Sunt mare fana farduri Too Faced. Se remarca prin calitate, textura, culori, ambalaje si ...pret :) 



7. Iluminator  Fontana Contarini - nuanta 2 (HG) - De cum l-am vazut la Sala Dalles m-am indragostit instant!! Desi il am de mai putin de o luna sunt sigura ca este The Illuminator :p
8. Shimmer Brick Bobbi Brown - nuanta Rose - Texturile shimmer brick-urilor BB sunt deosebite si greu egalate de alte branduri.
9. Kit-ul de sprancene Oriflame - Din Martie sau Februarie folosesc acest kit si inca nu l-am terminat. Este perfect pentru mine.
10. Gel liner Blacktrack MAC - Nici nu am mai folosit tus sau dermatograf de cand il am...adica de fix aproape un an. L-am cumparat pe 8 ianuarie 2011 :)
11. Quad Pretty Flormar - O surpriza placuta aceste farduri. Recomand.
12. TFSI - Nu este laudata degeaba aceasta baza...
13. Creion maro Oriflame - Este al doilea sau al treilea...partea aurie nu prea o folosesc, dar maroul este pe placul meu.
14. Rujurile Flormar - Momentan nuantele mele preferate sunt P 323, Supermatte 211 si SuperShine 505 (din pacate inca nu am un swatch la aceasta nuanta, dar l-am purtat la acel eveniment).
15. Rujul 140 Kiss Me Rimmel London - cel mai consumat ruj din colectia mea. Imi place foarte mult nuanta, singurul minus ar fi ca nu este foarte hidratant.
16. Balsam de buze cu menthol Farmec - V-am spus cat de mult il iubesc? Da, aici!
17. Pensulele Real Techniques (HG) - Nu le-am facut inca un review, dar urmeaza!
18. Pensula de buze 135110 Peggy Sage - Ieftina (9 lei cu reducerea de 33%) si buna!




Nu am gasit: O mascara sa ma dea pe spate si o pudra matifianta exceptionala.

Ingrijirea tenului
1. Uleiul de Argan L'Erbolario (HG) - nu spun sa il folositi exact pe acesta, dar recomand uleiul de argan pentru ca face minuni! Eu l-am folosit luni in sir in loc de crema de seara si cu greu poate fi egalat de un alt produs.
2. Lotiunea tonica reechilibranta Eucerin - este fara alcool si perfecta pentru tenul meu sensibil
3. Crema cu SPF 40 Avene pentru piele predispusa la acnee - eu nu sunt predispusa la acnee, dar tenul meu este gras in zona T. Aceasta crema imi place mai mult decat cea de la Bioderma
4. Cellufirm Drops Mario Badescu - mi-am cumparat cu revista JOY vreo 4-5 flaconele de cate 5ml si deocamdata am consumat aproape 2. Imi place mult si uneori nici nu mai simt nevoia sa aplic crema, insa nu sunt convinsa ca as da 155lei pe varianta full size.
5. Crema hidratanta cu ulei de argan - O folosesc acum in locul uleiului de argan. Efectele sunt asemanatoare si imi place mult
6. Gelul exfoliant zilnic din gama Skin Control de la Elmiplant - am folosit 3 tuburi anul acesta si daca nu as fi dorit sa-l incerc si pe cel cu Neem de la Himalaya, l-as fi recumparat pentru a patra oara (nu este in poza).



Ingrijirea corpului
1. Nourishing Skin Cream de la Himalaya - a fost o revelatie pentru mine aceasta crema. Sunt la al doilea flacon si il l-am cumparat de ceva vreme si pe al treilea ca sa fiu pregatita :P Nu ma omor dupa miros, dar efectul este spectaculos chiar si pe o piele atat de uscata precum este a mea. Imi place ca nu lasa o pelicula grasa, dar ca piele se simte foarte fina.
2. Crema de Corp cu extract de mac Papavero Soave - Mirosul este ....nu am cuvinte. Este genul de crema pretioasa pe care nu o folosesti zi de zi, ci doar "la ocazii". Mirosul este sofisticat si nu mai este nevoie sa porti parfum. Mai multe am scris aici.
3. Deo Roll On Nutriskin de la Fa. L-am descoperit in campania Trender.ro si i-am ramas fidela timp de 7 luni pana cand am zis sa incerc si un spray. Mai multe detalii gasiti aici.
4. Cremele de maini L'Occitane. Am avut-o pe cea cu Cherry, pe cea cu Trandafiri si acum o folosesc pe cea cu Verbina si mi-o mai doresc pe cea Delice des Fleurs..de fapt mi le doresc pe toate :))



Par
Produsele CHI din Video-ul de aici, iar aici gasiti review pentru tratamentul de reparare cu matase (sau uleiul cum ii spun eu).
Fixativul Subtil Finishing - Il foloseste Stephan in salonul sau si de acolo l-am cumparat prima oara ..si a doua oara ..si a treia oara, dar acum il voi cumpara de la Melkior si voi beneficia de reducerea de MUA pe care o are Pixie la ei. Imi place acest fixativ pentru ca este un produs cu fixare naturala care protejeaza firul de par si scalpul. Se foloseste pentru orice tip de coafura, fara a incarca firul de par. Contine epalina, un extract din porumb, iar mirosul este pur si simplu divin!
Unghii
1. Ojele Miss Sporty - V-am aratat aici culorile pe care eu le detin, iar intre timp s-a mai adaugat o nuanta colectiei :p Din Mioveni le-am cumparat cu 5 lei, deci clar conteaza de unde le cumperi. Mie imi plac mult de tot si recomand. 
2. Ojele Flormar - Au o varietate foarte mare de culori, iar pretul este unul foarte bun pentru o oja - 6 lei. Nu toate ojele lor sunt extraordinare, dar rata de succes este mare.
3. Dizolvantul de cuticule de la Kallos - Este MI-NU-NAT! L-am incercat si pe cel de la Flormar, dar nu se compara. Cel de la Kallos este mult mai eficient si costa doar 5 lei daca il cumperi din magazinele Kallos si cu 1-2 mai mult daca il cumperi din alte locuri.
4. Betisoarele pentru cuticule din Sephora - Costa 16 lei un pachet, sunt foarte rezistente...inca nu le-am consumat pe toate si au trecut cel putin 4 luni de cand le-am cumparat.
 5. Top Coat & Base Coat de la OPI - Sunt bune. Nu am mai folosit alte produse de acest tip ca sa am termen de comparatie, dar sunt multumita si nu regret investitia. Setul a costat 47 lei (daca nu ma insel) si l-am cumparat din saloanele Abbate.
Am mai descoperit  de Craciun un produs pentru unghii foarte simpatic, dar inca nu l-am testat in toate circumstantele, asa ca voi amana prezentarea lui.



Cam acestea au fost produsele care mi-au ramas intiparite ca fiind preferatele mele in 2011, cu siguranta am omis cateva, dar daca merita sa fie incluse pe aceasta lista voi reveni si le voi adauga.

Sunt curioasa daca ati incercat vreun produs din lista de mai sus ce parere aveti despre el.

Va doresc un 2012 fabulos si sper sa va indepliniti toate obiectivele.

Cu drag,

Pinkie

*HG= Holy Grail

Shopping Alert! CHI Infra Moisture Therapy Shampoo

Samponul de care v-am povestit in video-ul de aici este acum la un super pret pe Strawberrynet. Mrr..tocmai ce mi l-am comandat acum 3 zile cu un pret ceva mai maricel..nu puteam sa mai am putina rabdare?! :(

Oricum, voi va puteti bucura de oferta :) Detalii AICI

PS: Incerc sa ma abtin si sa nu mai comand inca unul.

Cu drag,

Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...