miercuri, 6 iunie 2012

S.O.S. vine VARA!




Intotdeauna ma sperie acest anotimp. Urasc caldura cu starile ei de lesin, aerul sufocant si lumina prea puternica, iar de cativa ani nu imi mai place la mare (cel putin nu pe litoralul romanesc).


Am cateva trucuri care reusesc uneori sa ma fereasca de acest anotimp si o sa le impartasesc cu voi:




- Dusuri multe scotiene- alternare a apei calde cu cea rece - ma ajuta sa trec de la o stare la alta mai usor si au efecte linistitoare, relaxante, destind tesuturile si activeaza circulatia sangelui.

-De curand am descoperit autobronzantul si tot stau sa ma gandesc pe ce planeta am trait pana acum- in acest fel evit expunerile la soare si arat si eu un pic mai vie, evitand radiatiile UV.


-Machiajul pe timpul zilei este cat se poate de light- din pacate a trebuit sa las deoparte Dermablendul si sa ma axez pe ceva mai usor- un corector, fdt lichid sau bb cream, pudra, rimelul si glossul sunt cam singurele produse pe care le folosesc in aceasta perioada.

- Incerc sa folosesc zilnic creme/fdt cu protectie solara deoarece am si un inceput de cuperoza (pielea acea cu vinisoare sparte, sensibila la temperatura ridicata etc). De pistrui nici nu mai mentionez....cred ca m-am nascut in tara gresita :D


-Fac plimbari lungi seara tarziu cand aerul este mai respirabil .

-Apa termala ma ajuta sa ma racoresc si sa imi inviorez tenul avand totodata proprietati calmante si antiinflamatorii.

-Ochelarii de soare sunt un must- de toate formele si culorile nu pot lipsi din garderoba mea in acest sezon deoarece lacrimez de la lumina prea puternica.

-Pentru corp prefer verdeturile- sezonul salatelor si al fructelor colorate ma ajuta sa fac cate o mini cura de detoxifiere.




Cam acestea sunt trucurile mele. Voi ce faceti pentru a trece mai usor peste acest anotimp?


PS: Aceasta este prima tema din cadrul "Scolii de Beauty Blogging" unde am fost selectata alaturi de alte 14 bloggerite. Votati preferatele AICI. Voturile publicului conteza in proportie de 20% la nota finala.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...