luni, 26 martie 2012

Seminar make-up by Ana Olariu

Duminica am fost la un seminar despre conturul fetei organizat de Afrolatino events. Am gasit un voucher cu o oferta bunicica 49 lei pentru un curs de o saptamana, care de fapt s-a dovedit a dura doar o zi.


Nu imi place cand sunt date informatii false despre o oferta. Nu ma asteptam ca la acesti bani sa fie un curs intreg ...dar nici asa. 

Per total cursul mi-a placut foarte mult in special Ana Olariu care este o dulceata de fata. El a cuprins cam tot ce se poate invata despre machiajul basic, un pic cam multa informatie pentru o persoana necunoscatoare. Desi nu am aflat nimic nou chiar nu imi pare rau ca am mers. Ana este foarte bine informata si nu a dat indicatii gresite (bila alba)

In schimb am avut o mica altercatie cu organizatoarea evenimentului care sustinea sus si tare ca setul de pensule MAC (cele pe care le gasesti in Obor, pe ocazii si oriunde altundeva) sunt originale MAC si sunt cumparate din New York chiar de manuta ei. Am incercat sa ii explic ca este o firma respectabila si nu ar face asemenea pensule, dar nu am avut cu cine. Unii oameni sunt pur si simplu incapatanati. Mai rau e ca dau informatii false iar un om care nu se pricepe le ia de bune.


Sa revenim la curs: a fost parcursa toata "materia" de la baza -la machiaje in tehnica creion, machiaje de zi cat si indicatii despre accesoriile potrivite tipului nostru de corp (asta nu stiu ce cauta in acest curs dar a fost ok )
Toata nebunia a durat aproximativ 3 ore si au fost machiate 3 fete intr-o incapere foarte primitoare din centrul orasului. Produsele folosite nu erau profesionale dar sunt sigura ca Ana ar face minuni cu unele mai bune.


Per total am fost incantata si as mai merge cu placere la cursurile Anei. Felicitari!
Daca sunteti interesate de astfel de seminarii ele se regasesc des in ofertele de pe siteurile de reduceri.

XOXO,
PIXIE

Cadou la revista Unica-lotiune micelara Ivatherm




Astazi am gasit la chioscul de ziare o veste buna :D. La cumpararea revistei Unica primesti o lotiune micelara Ivatherm de 100 ml. Revista costa 14.99 lei. In magazin cea de 250 ml este undeva in jur de 45 lei. Dar daca vreti sa o testati inainte de a o cumpara, 100 ml sunt mai mult decat indeajuns.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...