marți, 14 mai 2013

Pink Box-ul lunii Aprilie



Spre sfarsitul lunii aprilie am primit mult asteptatul Pink Box despre care va povesteam mai multe aici. Cutiuta cu surprize poate sa fie sau nu pe placul cumparatorului, iar acesta este un risc pe care si-l asuma fiecare.


In primul rand, cutia in sine este dementiala. Foarte versatila si facuta dintr-un carton rezistent imi bucura biroul plina acum de maruntisuri. Sigur o sa mai vreau cateva cand aceasta o sa fie insuficienta pentru micile mele placeri aruncate ici-colo.


Al doilea obiect pe care l-am observat, de aceasta data inauntrul cutiei a fost un obiect dreptunghiular pe care nu il mai vazusem niciodata pana atunci. Fericita de mica comoara, am pus prima oara manutele pe ea si m-am apucat de citit balbaindu-ma si nevenindu-mi a crede ca este un....pateu?! Pai bine bine...la orice altceva ma asteptam dar la un pateu sigur nu! Desi nu isi avea locul intr-o astfel de combinatie cosmetica pateul chiar a avut un gust bun. (dar preferam sincer un gloss pe care sa il mananc)


O "Apa Minerala Naturala" de la Elmiplant trona de asemenea in cutie si desi nu ii inteleg utilitatea o sa o incerc de dragul diversitatii. Apa termala pentru mine e utila doar dupa expunerea la soare asa ca trebuie sa mai cercetez proprietatile apei minerale asupra pielii. Un produs interesant dar nu extrem de util.


Pe langa o serie de mostre si pliante, in Pink Box am mai gasit un kit pentru sprancene Elf (pentru brunete-foarte inchis pentru mine) si o mini oja roz de la La Colors foarte foarte draguta, cu sclipici fin auriu, perfecta pentru vara. 

Voi ce parere aveti despre cutia roz a acestei luni?





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...