duminică, 19 februarie 2012

RLOTD sau Red Lips of the Day :)

Buna fetelor!

Multe dintre voi stiti deja ca rujul rosu este preferatul meu. Detin peste 10 nuante din aceasta superba culoare, de la portocaliu pana la cea mai inchisa nuanta care se poate numi "rosu".

Astazi vreau sa va arat noua mea descoperire in materie de ruj. Este vorba despre Color Extending Lip Pencil de la Vital Radiance (Revlon) - un 2 in 1 as putea spune pentru ca are la un capat in creion retractabil cu mina subtire si la celalalt capat un creion-ruj mai gros pentru umplerea buzelor.

Eu m-am indragostit de nuanta 012 Coral si in pozele de mai jos veti vedea si singure de ce :)

Am conturat buzele cu mina mai subtire si apoi le-am umplut cu partea mai groasa.



Stanga - partea subtire
Dreapta - partea groasa






Produsul a costat 12 lei si l-am achizitionat de aici.


Si daca vi se pare prea mat, puteti adauga putin luciu.
Eu am folosit ASTOR Prismatic Lipgloss - in nuanta Sugarbabe Candy - un roz delicios!



Nu am rezistat in fata acestei dulci nuante de roz. Nu aveam nevoie de un gloss nou, dar acesta este superb! Nu are miros sau gust, este transparent cu un usor accent roz, a costat 15 lei si l-am luat de aici.

Imi place foarte mult noua mea descoperire pentru ca in loc sa port cu mine in geanta 3 produse (creionul de buze, rujul si pensula), acum unul este suficient.

Am mai pus ochii si pe nuanta 010 Wine, dar am zis mai intai sa vad cum este si sa nu cumpar din prima mai multe, poate dau banii degeaba.


Ce parere aveti? Va place? Ati incercat acest produs?

Cu drag,

Pinkie

PS: Am mai gasit pe site cateva produse pe care mi le doresc si daca mai sunt fete din Bucuresti care doresc sa comande, poate ne combinam la transport, chiar daca este doar 8 lei :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...