joi, 15 martie 2012

Review Perie Rotativa Rowenta Activ 1000

Dragele mele,

Acesta este un review solicitat de o cititoare draga noua si voi incepe prin a-mi cere scuze ca a durat atat de mult timp. Pozele sunt facute acum vreo doua saptamani |(aceasta informatie va fi relevanta mai tarziu, promit).

Am aceasta perie de cel putin 3-4 ani si inca functioneaza perfect. In ultimul an si jumatate a fost folosita in fiecare saptamana de catre mine pe mama mea.

In primul an nu prea am folosit-o pentru ca nu mi se parea deloc eficienta, dar fapt nu stiam eu sa o folosesc. Are doua trepte de caldura, buton care permite rotirea in ambele directii si doua tipuri de perie: una mai subtire pentru parul mai scurt (cea pe care o folosesc cel mai des pentru mama) si una mai groasa pentru parul mai lung.

Pentru mama care este tunsa bob functioneaza perfect, dar va las pe voi sa trageti singure concluzii din pozele de mai jos.

Eu nu o pot folosi pentru ca din cauza lungimii parului meu, nu ma descurc deloc. Ori nu sunt eu destul de handy, ori chiar nu se poate. Mama in schimb, se poate face singura.

Peria a costat aproximativ 300 lei si a fost cumparata de Carrefour.

 Este prima oara cand fac un review unui astfel de produs, asa ca imi cer scuze daca informatiile date nu sunt complete si va rog sa ma intrebati daca eu am omis sa mentionez ceva.

Acum va las cu pozele. In prima poza veti putem observa mai bine tunsoarea mamei capatata la Salonul Alexia Spa despre care v-a povestit aici.


Si pentru ca pozele vorbesc de la sine, va invit sa vedeti ce poate peria pe parul mamei mele.

Inainte - cu parul umed



Dupa - fara niciun produs de styling. Doar samponul si balsamul CHI









Va pup,

Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...