vineri, 22 martie 2013

La Roche Posay- noul fond de ten Toleriane Teint



La Roche Posay este un brand francez de produse dermatocosmetice dedicat femeilor cu pielea sensibila .   De curand au lansat 2 noi fonduri de ten imbogatite cu ingrediente dermatologice active(perlita si acid hialuronic) si tehnologia revolutionara Elastogel ce permite topirea fondului de ten in piele . Varianta pentru tenul gras o veti gasi sub forma de mousse (spuma) iar cea pentru tenul normal/uscat are o textura de tip gel. Noile ambalaje sunt mai elegante si mai usor de manuit iar produsul continut are o finete desavarsita.

Desi eu am un ten gras, am optat pentru varianta hidratanta deoarece nu ma inteleg cu fondurile de ten cu textura mousse. Nu imi pare rau ca am facut aceasta alegere, din contra. Este printre putinele fonduri de ten care matifiaza fata fix cat trebuie si nu mai este necesara aplicarea unei pudre. Acoperirea este una medie in cazul ambelor variante (pentru o acoperire mare puteti opta pentru Toleriane Teint- fond de ten fluid corector).


In poza de mai sus am aplicat acest fond de ten in nuanta 02- beige claire dar puteti alege din cele 5 nuante disponibile. In functie de farmacie pretul se invarte in jurul sumei de 80 lei.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...