joi, 6 octombrie 2011

Se poate si in Sephora din Romania!

De foarte multe ori am citit pe blogurile fetelor din strainatate ca au fost la Sephora si fetele din magazin au fost foarte dragute si le-au ajutat sa isi aleaga un produs sau cand nu erau hotarate primeau o cantitate suficienta din tester intr-un borcanel pentru a putea incerca produsul acasa.

Ei bine, in ultimele luni recunosc ca am intalnit numai vanzatoare dragute in Sephora si nu ma pot plange de acest lucru..unele mai pushy altele care asteptau sa fie solicitate, desi au fost si situatii in care mi-au turnat un fdt pe mana sa vad daca mi se potriveste sau cand mi s-a propus sa mi se dea un servetel demachiant daca tot insist ca eu incerc fondul de ten pe fata si nu pe mana pentru ca diferenta este de cateva tonuri bune... si nu comentez mai mult pentru ca ma enervez :)

Ideea este ca de ceva vreme tot incerc sa conving fetele din magazin sa imi dea un esantion sau sa imi puna o cantitate de produs intr-un recipient si eu sa il incerc acasa asa cum vazusem ca se practica in alte tari.

Saptamana trecuta am primit un SMS in care am fost informata ca pana pe 6 octombrie posesoarele de card Sephora au parte de cumparaturi exclusive cu 20% reducere la orice produs din magazin.
Acest lucru m-a impulsionat destul de mult zic eu pentru ca urma sa imi iau fondul de ten Clinique Even Better, iar reducerea ma ajuta considerabil avand in vedere pretul :)

Cand m-am dus eu sa inspectez terenul am observat ca numarul nuantei pe care doream eu sa il aleg nu avea nicio legatura cu celelalte doua fdt Clinique pe care le aveam acasa (am o pasiune pt acest brand la capitolul fdt) si eram foarte derutata asa ca am luat in mana cele 2 nuante pe care le consideram eu potrivite si i-am spus tipului din magazin (de data asta era un tip) ca vreau sa incerc aceste nuante acasa si ca vreau sa imi puna "la pachet" cate putin din fiecare. A mers, nu a fost surprins deloc, s-a dus si a facut ce l-am rugat si s-a intors la mine cu doua mici recipiente pe care el lipise cate o eticheta cu nuantele.

Acest lucru s-a intamplat in Sephora din Plaza si as fi vrut sa incerc si la cea din Afi inainte sa scriu pe blog, dar pur si simplu nu am avut timp pentru asa ceva.

Cantitatea pe care mi-a pus-o a fost suficienta pentru a purta fdt de trei ori si a-mi da seama ca nuanta 05 Neutral este prea inchis si ca cea 03 Ivory vine perfect, dar din pacate luciul imi apare pe fata dupa foarte putin timp.

Am observat ca acest fdt are un finish mat si ca are o acoperire medie.




Swatch






Stiti ce ma intriga cel mai tare? Ca aceasta ar trebui sa fie o practica cat se poate de naturala, bineinteles ii pot intelege si pe ei ca sunt persoane care pot face abuzuri, dar ma deranjeaza ca vanzatorii tin aceasta "informatie" numai pentru ei..




Ii sunt foarte recunoscatoare tipului pentru ca mi-a dat sa incerc acasa produsul pentru ca as innebunit daca as fi ajuns acasa si as fi observat ca am dat aproape 150 lei pe un fdt care nu ma ajuta sa nu mai fiu confundata cu luciul apei...




Voi ati avut parte de acelasi tratament? Ce experiente aveti cu Sephora? Ce parere aveti despre acest subiect?

Parca citisem pe blogul Shoeperitei ca si ei i-au dat acasa un esantion de ceva, dar nu sunt sigura...




Hugs,




Pinkie



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...