luni, 6 iunie 2011

Iar am castigat cu Dent Estet!

Spun “iar” pentru ca nu este prima oara cand castig un serviciu la Dent Estet (yaaay!:D). Va spuneam aici ca eu si Pixie am participat (pentru ca am castigat la un concurs pe Amelie.ro doua invitatii) la editia a2a a petrecerii ZOOM & Botox, unde la sfarsitul petrecerii a avut loc o tombola cu premii foarte faine. Eu am castigat un abonament OPAL 15, iar Pixie un abonament QUARTZ 35 (nu va imaginati cat m-am ofticat pe ea pentru ca abonamentul ei includea si albirea). Detalii despre serviciile incluse in abonamente gasiti aici.

Ehh…la sfarsitul lunii mai, cei de la Dent Estet au dat drumul unui concurs pe pagina lor de Facebook unde ofereau ca premii 5 vouchere pentru efectuarea testului DENT ESTET Oral Cancer Screening, iar azi de dimineata am vazut ca si eu ma aflu pe lista castigatorilor (yaaay again!).

Oral Cancer Screening este primul test din Romania prin care se poate depista cancerul oral in faze incipiente. In numai cateva minute si fara niciun fel de durere, celulele pre-canceroase si canceroase pot fi detectate inca de la primul stadiu. In acest moment, Oral Cancer Screening este cea mai sigura metoda de testare pentru cancerul oral disponibila in tara noastra. Mai multe detalii gasiti aici.

Sunt foarte incantata pentru ca de vreo 2 saptamani eu si Pixie ne-am facut curaj si am inceput sa beneficiem de serviciile incluse in abonamentele primate cadou. Urmatoarele 2 vizite la Dent Estet sunt deja programate pentru zilele de vineri si luni care urmeaza si deabia astept sa le arat voucherul pentru a face analiza. Stiti voi..mai bine previi, decat sa tratezi! Va voi tine la curent :D

Pana acum am fost tratata foarte frumos, chiar daca abonamentul este castigat si nu cumparat si chiar ma duc cu placere.

Va sfatuiesc sa ii Like-uiti si voi pe facebook pentru ca vor mai urma si alte concursuri si dupa ce m-am convins ca premiile sunt acordate corect am devenit maaare fan:D

Hugs,


Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...