sâmbătă, 17 martie 2012

Concursuri Make-up + Premii

Am participat in ultima vreme la 3 concursuri de machiaj si le-am castigat pe toate 3 yaaaay. Nu ma asteptam sub nici o forma si inca nu imi vine sa cred pentru ca sunt sigura ca puteam mult mai bine de atat si pentru ca au participat multe fete foarte talentate. Am asteptat cu sufletul la gura premiile si acum pot sa vi le arat.
Machiajele cu care am castigat sunt urmatoarele:

  Sylvia J inspired makeup locul 1 AICI.


 "1 An de blogging"- AICI



Chocolate inspired- AICI
Asta era al doilea machiaj cu care am participat la concursul de mai sus.

Si acum premiile-random order:

Bunatati de la Nuxe intr-un pachet ambalat superb- luciu de buze cu un miros demential, 2 mini gommageuri de corp si multe multe mostre

Make-up Shop goodies- oja Beauty uk, ruj Sleek, fard mono Sleek, set pile Sleek, creion jumbo Beauty uk:

 Bunatati Cosmetic-style - PPQ palette, brow kit si Santorini blush toate de la Sleek:

Jules combo pack- gel de dus Ives Rocher, Essence quatro eyeshadow+ mosaic powder+oja, mini parfum, maieu albastru electric, snur pentru telefonul mobil cu o mica libelula :X:X toate ambalate intr-un superb saculet negru din organza cu model floral. 


Daca vreti sa vedeti review la ceva de mai sus please ask for it. Eu ma scufund in ele si am noi jucarii de testat :X

XOXO,
PIXIE

Experienta cu salonul Madysson

Buna fetelor!

In ziua in care i-am cumparat mamei cuponul pentru Salonul Alexia Spa, mi-am achizitionat si eu un voucher cu 15 lei care includea o mani si o pedi cu produse Orly + tratamentul cuticulelor.



Salonul Madysson se afla in zona Obor, cum mergi pe Calea Mosilor, pe o straduta pe care trebuie sa mergi cam 3-5 minute pana la destinatie. Este la parterul unui bloc si are intrare separata.

Arata oribil, in stilul unui salon de cartier, dar putin mai rau. De cum am intrat, as fi vrut sa plec dar serviciile erau deja achitate, iar curiozitatea era maxima. Plus ca poti avea parte de servicii foarte bune si in astfel de saloane, asa ca am lasat la o parte prima impresie si am continuat.

A trebuit sa astept inca 9 minute peste cele 4 pe care le intarziasem eu deja, dar cand manichiurista s-a ocupat de mine, totul era deja pregatit. Mi-am bagat piciorusele la inmuiat (nu am primit papuci) si s-a apucat de manichiura.

Initial, cand m-am asezat la masa de lucru am observat numai produse Flormar peste tot si m-am panicat putin, nu pentru ca erau produse Flormar, pentru ca stiti cat imi plac, ci pentru ca achizitionasem un serviciu cu produse Orly. In cateva minute mi s-a mai disipat spaima, pentru ca am observat pe un perete un mic raftulet cu 18 oje Orly, 1 top coat si un produs cu calciu.

Manopera manichiurii a fost ok. Tot avea ea tendinte sa imi decupeze cuticulele, dar am tinut-o departe de ele. Nu mi-a aplicat top coat, a trecut direct la oja pe care a aplicat-o in 2 straturi subtiri si gata. Am rugat-o sa ma dea si cu un lac pentru ca nu mi-ar fi rezistat nici macar o zi in aceste conditii si putin enervata, dar si socata de indrazneala mea, mi-a aplicat un lac de unghii Flormar. Pentru manichiura am ales nuanta Oh Cabana Boy, un roz aprins cu subtonuri albastre.

Si gata, asta a fost manichiura. Fara tratament de cuticule, ulei de cuticule sau macar o crema de maini. Eram usor iritata.

Pedichiura a fost ceva mai placuta. Mi-a curatat calcaiele cu pila, mi-a scurtat unghiile si mi le-a curatat fara sa ma chinuie si la sfarsit mi-a aplicat la fel de rapid 2 straturi de Orange Punch, oja pe care o alesesem pentru pedichiura. La fel, fara tratament de cuticule sau crema de picioara, absolut nimic!

Nu stiu daca ea citise sau nu oferta, nici eu nu am intrebat pentru ca vroiam sa vad ce serviciu imi ofera, dar acum mi se pare o idee proasta. Trebuia sa le cer tot serviciul!

Tipa, pe care din cate am inteles o cheama Gabi si semana cu Gavroche - simpaticul personaj al lui Hugo, parea destul de priceputa la scurtat si curatat unghii, dar la aplicat oja si produse pentru mani/pedi mai are multe de invatat. Sunt mai multumita de manichiura pe care mi-o fac singura acasa.

Nu am facut prea multe poze, desi mi-ar fi placut sa va arat salonul pentru ca nu vroiam sa dau de banuit si sa alterez cumva aceasta experienta. Poate ar fi fost mai bine asa, dar ma consolez cu gandul ca am avut parte de o experienta autentica :)))

Eu nu ma mai duc acolo si nici nu recomand. Sunt curioasa daca este cineva care a beneficiat de vreun serviciu al salonului Madysson si ce parere are.



Ce parere aveti de mani si pedi mele?

Va pup,

Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...