marți, 22 noiembrie 2011

Paletele mele

Din pacate Pinkie nu m-a taguit si pe mine in acest mic joculet dar m-am autoinvitat singurica....aaa si a mintit: mai are o paleta la mine ha :D. Nu am eu multe palete dar au de toate...si asa tre sa mai fac loc ca mai urmeaza una in colectie in curand.

trusa de 180


mini paletica dior

trusa de 78 (cred ca 78 are :-?? )


 sleek -bad girl


 sleek-acid

 paleta beauty angel de la kkcenter




mini paletica de la royal-folosesc foarte mult bronzerul care se sparge cu fiecare ocazie


XOXO,
PIXIE

Apidermin de poveste

Anul acesta eu am auzit prima oara de acest brand. Si primul lucru pe care l-am facut a fost sa o intreb pe mama daca are idee ce si cum. Raspunsul ei a fost prompt : "cum sa nu aud de el?? le-am folosit produsele ani de zile".

Am fost bucuroasa sa stiu ca erau foarte cautate produsele lor si le folosesc cu drag de la primul colet primit incoace. Mirosul dulce care iti invaluie trupul si sufletul pare desprins dintr-o seara magica de Craciun. De multe ori am fost tentata sa imi bag si lingurita nu doar degetele in creme iar balsamul de buze il mananc mai mereu. (subconstientul meu lucreaza se pare).

Cum sa nu fii fermecat de aromele imbietoare, ingredientele naturale si gandul ca mama si bunica ta foloseau aceleasi produse pe vremuri (pentru mine asta da dovada de calitate). Acesta  a fost inceputul unei lungi prietenii ...si vor mai urma multe momente mai bune sau mai rele peste care vom trece impreuna.

Ps: eu imi imaginez fabrica lor cu multe albinute in halate ,foarte sociabile si prietenoase, mesterind de zor la gama Apidemaliv- dupa progam clasica bataie cu miere. :D

HONEY KISSES,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...