miercuri, 14 noiembrie 2012

Ce mai testez luna asta

Mai jos va prezint o parte din produsele primite/castigate  in ultima vreme pe care urmeaza sa le testez. Despre cateva dintre ele deja am o parere formata iar pe altele nu am apucat sa le deschid. Daca doriti un review mai detaliat despre un anumit produs nu ezitati sa imi spuneti.



Am castigat locul 2 la un concurs de machiaj organizat de Cosmetic-Style si am facut schimb de premii cu locul 3. Imi doream prea mult acest set Urban Decay- "Starlight glitter body art" si nu sunt dezamagita deloc de el. Contine: 10 sabloane, o pensula adorabila, lipiciul foaaarte strong si 5 glittere in culori deosebite. Urmeaza intr-un viitor apropiat o demonstratie cu acest set.



Tot la un concurs de machiaj, de aceasta data organizat de MyLash, am primit bunatatile de mai sus: un revitalizator de gene de la "Andrea" (promite alungirea si indesirea genelor)- inca nu am apucat sa il testez, un set de dischete demachiante tot marca "Andrea" ambalate intr-un recipient de plastic si imbibate in solutie speciala- nici pe acestea nu le-am desfacut inca si al 3-lea produs primit a fost un set de gene false autoadezive.


De la Ioana am primit uleiul pentru par de la L'oreal Professionnel si nu ma mai pot desparti de el. Da un luciu superb parului, il descurca si il catifeleaza pana la urmatoarea spalare. Este nevoie de o cantitate foarte mica de produs asa ca o sa imi ajunga o vesnicie.


Am testat si fondul de ten Healthy mix de la Bourjois impreuna cu rimelul Full volume dar inca nu mi-am fosrmat o parere despre ele. Urmeaza!


Noul sampon Garnier Fructis cu aroma Citrus Mint Fresh urmeaza sa imi invadeze baia cu aroma delicioasa si racoritoare. Imi vine sa il mananc la cat de bine miroase si am o banuiala ca nu ma va dezamagi nici la capitolul calitate.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...