joi, 26 iulie 2012

Lady Health- produse de ingrijire pentru zona intima

De cele mai multe ori nu dam importanta zonelor intime si nu folosim produse adecvate. Trebuie sa stiti ca ph-ul din acea zona este diferit, iar alimentatia necorespunzatoare, agentii de curatare, dereglarile hormonale pot duce la pierderea sistemului de protectie natural dezechilibrand microflora vaginala. Nu vreau sa mint...nici eu nu ii acord o atentie deosebita, dar o sa incerc sa o tratez pe "Doamna" cum se cuvine.



Lady Health ne vine in ajutor cu o gama de produse special concepute pentru "parter". Cu o eficienta clinica garantata, produsele Lady Health sunt fabricate din ingrediente naturale asociate cu filtrat de iaurt probiotic. Produsele nu contin sapun dar curata si elimina mirosurile neplacute avand la bază filtratul de iaurt probiotic care echilibreaza PH-ul natural al florei vaginale. Pe lângă filtratul de iaurt probiotic produsele conţin şi alte ingrediente precum aminoacizii, acidul L-lactic si componente antibacteriene, cum ar fi probioteinele si bacteoricinele. Acţiunea sinergică a acestor componente are ca efect menţinerea şi refacerea microflorei tractului genito-urinar, controlarea creşterii microorganismelor patogene şi întreţinerea mediului acid cu un pH optim în jurul valori de 4.0, fapt ce duce la menţinerea unui epiteliu sănătos al mucoasei vaginale.


Gama Lady Health contine 4 produse dedicate igienei intime recomandate de catre dermatologi si ginecologi: gel, spuma, spray si ser.

Feminine Cleaning Gel – gelul pentru igiena intimă externă (pH-ul optim 4.0) reface şi menţine echilibrul florei vaginale după tratamente cu antibiotice sau alte medicamente. Totodată acesta asigură menţinerea acidului optim, previne şi reduce riscul infecţiilor vaginale, elimină mirosurile neplăcute şi contribuie la îmbunătăţirea vieţii sexuale.


Cleansing Mousse – este o spumă dedicată igienei intime externe (pH 4.5) ce are în compoziţie iaurt filtrate, suc din frunze de aloe vera şi extract de arbore de ceai.

Feminine Mist - este un spray destinat utilizării zilnice ce controlează si mentine prospetimea în zona intimă. Din componentă fac parte ingrediente precum glicerină si acidul hialuronic, care hidratează pielea lăsând-o moale elastică si delicată.

Feminine Intimate Serum - este un ser folosit pentru igiena intimă externă, cu un ph de 5.0. Folosit regulat acesta are efect antibacterial si de protectie împotriva infectiilor. Este hidratant având proprietăti de hrănire si regenerare a tesutului epitelial si contribuie la îmbunătătirea vietii sexuale. 


Produsele se pot cumpara din farmacii si de pe siteul Ropharma.


Voi folositi produse special concepute pentru zona intima?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...