sâmbătă, 19 februarie 2011

Strawberrynet.com - Tot ce trebuie sa stii cand dai prima comanda


Beauties,

Stiu ca am promis ca fac aceasta postare de ceva vreme, dar am mai asteptat putin pentru ca am facut un mic experiment, va povestesc imediat despre ce este vorba. Sper sa reusesc sa raspund tuturor intrebarilor pe care le-am primit pana acum si sa nu omit nimic.

Transport - Transportul este gratuit pentru toate produsele de make-up + alte produse.

In cat timp ajunge comanda la mine? Cam in 10-12 zile lucratoare de cand a fost confirmata expedierea comenzii. Vei primi un track number cu care puteti verifica pe site-ul postei romane cand va intra in tara coletul si cand ajunge la oficiul postal vamal. In coltul din dreapta sus unde scrie "Track & Trace" acolo bagati numarul. Ca in poza alaturata.

Later Edit: Acum ajung mult mai repede. In 2 zile intra pachetul in tara.

Trebuie sa achit si alte taxe? Din pacate, cand te duci sa ridici coletul de la posta trebuie sa te astepti sa achiti TVA-ul produselor. Adica 24% din valoarea comenzii. Daca valoarea comenzii tale este mai mica de 10 euro, atunci nu trebuie sa mai achiti nici taxele vamale si nici cele postale (care sunt in jur de 2-3 lei). Vestea buna este ca cei de la Strawberrynet iti returneaza TVA-ul. Trebuie doar sa trimiti factura de la vama scanata/pozata si sa completezi acest formular, iar in aproximativ 2 saptamani banii iti vor fi virati pe card. Stiam ca este o lege despre dubla taxare si nu au voie sa iti ia tva-ul in 2 tari pentru acelasi produs.
Ciudatenie: Ultimele mele comenzi au fost de 55 lei si de 33 lei si nu am platit vama la niciuna dintre ele. Acum am observat ca cei de la Strawberrynet bifeaza pe pachet ca fiind gift, dar vamesa mi-a spus iar ca ce nu depaseste 10 euro nu plateste vama, dar unul dintre pachete a depasit. Dubios!

In prima poza va arat etichetele de la ultimele 2 colete. Aici este bifata casuta de gift si scrie suma platita.


Asa arata cutia de la prima comanda. Acea eticheta a fost decupata de vames, asa ca nu am apucat sa vad ce scrie pe ea. El stia atunci exact suma pe care am platit-o si mi-a calculat imediat tva-ul.


Discount-uri. Acest site are un sistem de discount pentru clientii fideli foarte interesant. Pe de o parte cu cat comanda este mai mare, cu atat primesti o reducere mai mare, iar pe de alta parte cu cat plasezi cat mai multe comenzi, cu atat beneficiezi de mai multe reduceri.
In primul rand daca vei comanda mai mult de 3 produse, incepand cu al-3lea produs vei primi o reducere de 1%, la al-4lea de 2% si tot asa..Pe mine m-a avantajat la prima comanda pentru ca era destul de maricica (vreo 9 produse).
In al doilea rand, clientii fideli au incepand cu a2a comanda o reducere de 1%, la a3a comanda 2% si tot asa ...gasiti mai multe detalii aici.

Sfat! La inceput plasati mai multe comenzi pana la a6a comanda pana primiti reducerea de loialitate de 5%. Plus ca puteti scapa de plata taxei vamale daca aveti un singur produs si valoarea lui este mica.
Foarte important de stiut este ca trebuie sa vezi ca ti-au expediat comanda inainte sa plasezi o alta comanda pentru a fi calculata la nivelul urmator pentru discount. (nu stiu daca s-a inteles ce am vrut sa zic:)) Ideea este ca tu daca plasezi azi comanda 2, comanda 3 trebuie plasata dupa ce ti-au expediat comanda 2 :D

Cum platesc? Nu ai neapart nevoie de PayPal pentru a putea plasa comenzi. Eu folosesc un card VisaElectron de student de la ING.
Iti alegi produsele, "le bagi in cosul de cumparaturi", cand ai terminat te duci in cos si introduci adresa ta de email, apoi completezi campurile cu adresa, apoi platesti cu cardul si voila astepti mailul de confirmare de primire a comenzii. In 48h primesti si mailul ca s-a efectuat plata, iar coletul a fost expediat si apoi astepti cele 10-12 zile lucratoare.

Mie la ultimele 2 comenzi mi-au confirmat expedierea dupa vreo 5 zile de cand am plasat comanda, dar in 3 zile dupa aveam coletul in mana :D

Recomand. Recomand. Recomand cumparaturile pe acest site. Preturi foarte avantajoase si produse de calitate foarte buna.

Sper ca nu am uitat nimic si daca mai aveti intrebari, va voi raspunde cu placere.

Anunt -HUGE Blog Sale


Fetelor pregatesc un blog sale maricel, dar nu numai cu cosmetice, ci si cu parfumuri. Va tenteaza ideea?



Un mic teasing cu cateva produse..



Am uitat sa precizez: Marti!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...