vineri, 8 aprilie 2011

Pensule cu Farmec!














Ieri am avut o dubla surpriza...a venit curierul pe la ora 10 cu 2 colete pt mine....pensulele castigate la concursul Monei si coletul cu surprizele de la Gerovital plant :x. Cei de la E-cosmetic au fost extrem de prompti si mi-au trimis coletul in mai putin de 24 de ore. Pensulele arata extraordinar sunt foarte mutumita de ele...am apucat sa le testez un pic de tot dar prea putin pentru a-mi face o parere.


Coletul de la gerovital era plin ochi....si continea ce au primit si restul participantelor:
-crema hidratanta de zi
-lapte vitaminizant demachiant
-ser contur ochi si buze
-20 pliante
-4 autocolante "femeie cu farmec la volan"
-97 mostre creme


Am apucat sa ma demachiez o data cu laptisorul care a curatat foarte bine orice urma de machiaj lasata de pensulele testate in toate culorile curcubeului. Deoarece nu am nici urma de riduri am zis sa ii pasez mamei serul pentru ochi si buze deoarece se va bucura ...si bine am facut! Cand a ajuns acasa nu stia cum sa il deschida mai repede dupa ce l-am laudat ca la carte la telefon :))). Urmeaza sa incep si crema hidratanta ca sa ii dau un verdict.

Echipa ROZ  din care fac parte au primit si ele marea majoritate coletul mentionat si asteptam sa facem schimb de pareri. Pentru sustinere ne puteti gasi AICI.  





Le multumesc Monei si celor de la E-cosmetic pentru pensule si celor de la Farmec pentru cadourile primite.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...