marți, 3 aprilie 2012

Core collection & Kabuki brush by Samantha Chapman


Dupa cum stiti/sau nu  celebrele pensule Real Techniques ale lui Samantha ( o puteti gasi pe youtube unde face niste tutoriale excelente) au ajuns si pe Iherb  la un pret foarte bun. Nu am mai stat pe ganduri si mi-am achizitionat si eu cateva pensulici, caci Pinkie de cand le are le ridica in slavi.( vezi AICI)

Am optat pentru setul de 4 pensule pentru fata Core collection care contine:

-detailer brush: poate fi folosita atat pentru corector cat si pt aplicarea rujului
-pointed foundation brush: desi e destinata corectorului aceasta pensula este un pic cam micuta. Eu as folosi-o mai degraba pentru anticearcan sau corector
-buffing brush: aceasta pensula pt fond de ten este dementiala si a fost prima pe care am folosit-o, o iubesc!
-contour brush: este destinata iluminatorului dar eu am aplicat blushul cu ea si functioneaza de minune. Are forma de ou si blenduieste foarte bine
-suport pentru pensule: doamne ce as vrea unul mai incapator :(
-ultimul produs achizitionat este Kabuki brush: o pensula de pudra care se poate desface in 2 jumatati (love this gadget). Il gasesc foarte versatil deoarece are multiple intrebuintari- pudra, fdt mineral, contur, iluminator, stergerea excesului de fard cazut sub ochi, si blenduirea culorilor (fdt+contur+corector+iluminator ) pentru o trecere mai usoara intre acestea. Inca nu m-am hotarat pe ce o specializez dar va urma.


Pensulele sunt foarte FOARTE fine si isi fac treaba excelent. In viitor sper sa imi mai achizitionez si alte seturi din aceasta gama deoarece sunt tare incantata de ele. Eu merg pe principiul ca o pensula, desi este destinata unui anumit lucru, se poate folosi la absolut orice iti este tie la indemana.

Core collection: 17,99$
Kabuki brush: 9,99$
Puteti gasi si diverse coduri cu discount pe siteul Iherb si asa iesiti mult mai ieftin per comanda.
IZA498 este unul din codurile pe care il puteti folosi si va ofera 10$ reducere la prima comanda.


XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...