luni, 25 martie 2013

Unghii PUNK!


Dupa cum spuneam si in postarile precedente sunt o fana declarata a stilului punk. Acest sezon a fost unul dedicat tintelor si am gasit varianta mai usor de purtat. Daca nu va plac tintele aplicate pe imbracaminte, poate acestea minuscule de aplicat pe unghiute va vor face cu ochiul.

Eu am primit aceasta rotita plina cu pietricele metalice din partea siteului BornPrettyStore unde le puteti gasi la pretul de 4,89$. Setul contine 12 modele: unele mai mici si altele foarte mari in combinatii de auriu si argintiu. Tintele sunt de ajuns pentru cateva zeci de aplicari, fiind nenumarate combinatii posibile. De asemenea pe site au mai multe tipuri de rotite din care puteti alege.


Mai jos puteti vedea primele mele 2 incercari aplicate cu superglue (nu faceti ca mine!!). Pentru aplicarea strasurilor/pietricelelor/glitterului/ tipsurilor pe unghii exista un lipici special dar cum nu aveam unul la indemana am optat pentru aceasta varianta. Avand o parte plata si una bombata pietricelele adera foarte bine pe unghie. Datorita formei se pot aplica si fara ajutorul unui lipici cat oja este inca "umeda", dar rezistenta o sa fie una mai mica.





Ati purta o astfel de manichiura?

Nu uitati daca folositi codul  PXL91 aveti reducere de 10% din valoarea comenzii iar shippingul este gratuit.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...