duminică, 12 februarie 2012

Top 4 Mascara pe care mi le doresc

Buna fetelor!

De la o vreme imi plac foarte mult listele. In primul rand pentru ca ma ajuta sa fiu mai organizata si sa raman concentrata asupra obiectivelor, dar si pentru ca ma ajuta foarte mult in prioritizarea lucrurilor.

Dupa cum stiti, eu nu mi-am gasit inca mascara perfecta. Nu am cele mai lungi si curbate gene, asa ca pentru mine extensiile de gene false au fost intotdeauna solutia perfecta, insa de vreo 4-5 luni nu mai apelez la aceasta varianta si pur si simplu folosesc mascara.

Este adevarat ca am si eu preferintele mele cand vine vorba de acest tip de produs si sunt sigura ca veti descoperi si singure numitorii comuni.

Locul 4 - Lancome Hypnose Drama 
Pret ~160lei
Inca nu m-am indurat sa dau atat pe o mascara, dar mi-ar placea sa o am :)


Locul 3 - Sephora Outrageous Volume Mascara
Pret 69 lei
Este nou aparuta la noi in Sephora si ma tenteaza foarte tare.
Nu am mai incercat nicio mascara marca Sephora pana acum, oare sunt bune?Locul 2 - Bourjois Volume Glamour Max Definition
Pret 40 lei
Imi place mult de tot ambalajul roz si simpatic, dar si periuta.

Locul 1 - DiorShow Iconic
Pret ~160 lei
Am avut aceasta mascara cand eram clasa a12a si inca ma gandesc la ea. Ne-am inteles de minune!
Mama imi cumpara cosmetice fine pe atunci. Acum mi le cumpar singura, deci a scazut si bugetul :))Dintre toate cele prezentate mai sus, cele mai mari sanse le au cel de la Bourjois si cel de la Sephora. Sincera sa fiu cred ca va castiga Bourjois datorita ambalajului super dragut. Voi ce parere aveti, fac o alegere buna?

Ati testat vreunul dintre produsele de mai sus? M-ar ajuta cateva pareri :D
Cu drag,

Pinkie


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...