joi, 14 iunie 2012

Aloe vera anti-tantari

Planta miraculoasa are efect antiseptic, antiinflamator, dezinfectant si chiar de regenerare celulara. Ea este folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru beneficiile sale asupra sanatatii dar si a frumusetii. De mult vroiam sa incep o cura cu aloe pentru detoxifiere, dar am inteles ca nu are un gust tocmai placut.


De cand au inceput caldurile sunt ciuruita! Daca dorm cu 10 persoane in aceeasi camera si e un tantar printre noi, clar o sa fie pe mine. Urasc bubitele rosii care te mananca pana la epuizare. Obisnuiesc sa utilizez un aparat de bagat in priza cu pastile anti-tantari, dar nu am apucat sa refac stocul pentru anul acesta, asa ca sunt plina din cap pana in picioare de muscaturi.

Si cum ma scarpinam eu frenetic intr-o dimineata, imi vine ideea sa ma dau cu un gel primit de curand, cu Aloe Vera 100%. Mancarimea a disparut instantaneu si parca bubitele s-au vindecat mai repede (poate sa fie si faptul ca nu le-am mai scarpinat).

La mine in sufragerie troneaza o planta mare de Aloe pe care o sa o macelaresc cand o sa termin gelul de la Babaria. Sunt curioasa daca o sa aiba acelasi efect ca si produsul ambalat. Daca nu, cu siguranta o sa il recumpar pentru ca imi place mult. Are o textura usoara, intra repede in piele, calmeaza si are un efect revigorant. Daca o sa ajung pe la plaja, unde ma fac mereu ca un rac, o sa ii testez capacitatile si acolo si revin cu un update.

Balsamul reparator cu Aloe vera 100% este disponibil pe siteul www.cosmeticebabaria.ro la pretul de 45 lei si il recomand cu incredere. Este un produs multifunctional, bun pentru orice leziune a pielii, care nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui. Varianta mai ieftina este sa va procurati efectiv o planta si sa taiati din ea cand aveti nevoie, dar daca sunteti la fel de lenesi ca si mine, o sa preferati varianta la tub :D

Mai stiti si alte intrebuintari ale acestui produs?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...