marți, 1 februarie 2011

Bobbi Brown Shimmer Brick Compact Nectar - Strawberrynet.com Alert!


Doar ce am citit NL de la Strawberrynet.com ca am si plasat repede comanda!
Puteti achizitiona adorabila pudriera la pretul de 57 lei, asta daca nu sunteti clienti fideli si beneficiati de reducerile de rigoare :D Mai multe detalii AICI
Eu sunt mega fac Shimmer Bricks de la Bobbi...sunt pur si simplu inegalabile <3 <3 <3
Pe site mai sunt cateva reduceri apetisante, asa ca nu va sfiiti sa il rascoliti!
Pentru cele care nu au comandat inca de pe Strawberry si sunt mai reticente, promit sa fac cat de curand acel post util in care sa dau toate detaliile posibile legate de plasare unei comenzi pe acest site.
Luv,

Estee Lauder Prime FX


Me Happee :D

Ieri am primit primer-ul de la Estee Lauder comandat de pe Cool Cosmetics. De fapt este o baza corectoare de machiaj. Am incercat-o doar pe mana pana acum si are o culoare si o consistenta placuta. Nu are acelasi efect ca PoreProfessional de la Benefit, dar incepand de azi si pana sambata va fi in teste! :D

Acesta nu este un review, este un scurt post pentru a-mi putea exprima incantarea. De foarte mult timp imi doresc un primer de fata si pusesem ochii pe cel de la UD, dar de ce sa ma duc asa departe cand l-am gasit pe acesta atat de aproape si la 60 lei?

Pe site gasititi tone de cosmetice delicioase, va rog sa nu il goliti pana ma hotarasc eu la urmatoarea comanda. Recomand site-ul cu caldura. Eu am comandat vineri dimineata cand am facut si transferul pentru ca eram client nou, iar luni dimineata am primit avizul, looove!!!!

Poza with mi babi :D

ps: nu este vina fotografului, nu este vina telefonului, este vina luminii :))
pss: are 25 ml

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...