joi, 24 mai 2012

Scoala de beauty blogging + Anunt!

Daca nu ati auzit inca, cei de la L'oreal Paris impreuna cu o armata de oameni au pus la punct o viitoare Scoala de Beauty Blogging. Suna tentant nu?  Se poate inscrie oricine detine un blog de beauty de cel putin 5 luni si se vor alege 5 finaliste pentru a participa la acest proiect. Bloggeritele se vor "lupta" timp de o luna pentru a castiga increderea specialistilor urmand ca mai apoi 5 dintre ele sa participe la un workshop, sa aiba designul siteului refacut, sa primeasca o trusa de make-up marca L'oreal si nu in ultimul rand sa acumuleze informatii pretioase de la cei mai buni in domeniu.


Nu ezitati sa va inscrieti daca indepliniti conditiile, pentru ca toata lumea are sanse egale si nu strica sa incercati.  Este o mare oportunitate pentru bloggeritele de beauty care in ultimii ani au inceput sa prinda forma si contur si sa se dezvolte. Eu una chiar am nevoie de niste sfaturi si voi incerca in continuare sa va impartasesc si motivele.

Dupa cum ati observat Pinkie nu mai scrie pe acest blog. NU! nu ne-am certat, nu suntem geloase una pe alta si nici nu renuntam la blogging, ci doar urmeaza sa ne despartim drumurile. Este prietena mea cea mai buna de aproape 15 ani si nu avem de gand sa schimbam acest lucru. Am considerat de comun acord ca a venit timpul sa fim independente pe acest plan iar separarea blogurilor a fost cea mai buna optiune gasita. Pe Pinkie o gasiti in continuare pe blogul ei personal AICI, iar eu o sa raman pe cel prezent.

Am inceput acest blog in joaca si am ajuns sa il indragesc mai mult decat imi puteam imagina. Am cunoscut oameni minunati si am invatat foarte multe lucruri noi. Incerc pe cat posibil sa ma dezvolt atat pe plan personal cat si profesional si chiar am nevoie de niste sfaturi in acest sens. Am nevoie de asemenea de un rebranding si o ordine fireasca a lucrurilor. Din pacate nu pot face aceste lucruri singura pentru ca nu am cunostintele necesare.

Din aceste motive urmeaza sa ma gandesc bine cum o sa ma reprezinte in continuare blogul si ce pot face pentru personalizarea lui. Cursurile celor de la L'oreal mi-ar fi in momentul de fata de un real ajutor si nu e doar un moft personal. Expertii in domeniu fac ca aceasta experienta sa fie extrem de utila si necesara pentru mine in momentul de fata.

Bafta tuturor participantelor!

XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...