sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Do you know what we did this Halloween?

Daca nu ati aflat pana acum, eu si Pixie suntem mari iubitoare de Halloween. Pe mine personal ma enerveaza persoanele care ma iau cu idei de genul "este o sarbatoare de import" sau "hai sa ne luam si noi dupa americani" pentru ca nu este asa. Este o invitatie frumoasa la distractie, un alt fel de distractie as spune eu, pe care daca esti deschis si vrei sa te simti bine o accepti, indiferent daca te costumezi sau nu. Iar pentru cei care nu stiu nici in ziua de azi adevarata poveste si semnificatie a Halloween-ului, de aici puteti afla mai multe.

La mine a fost al patrulea an in care am sarbatorit "ca la carte" Halloween-ul, iar la Pixie al treilea (daca doriti va pot pune poze de la petrecerile din anii anteriori pentru a vedea costumatiile).

Anul acesta noi am inceput Halloween-ul de vineri. Dis de dimineata ne-am echipat frumos cu beauty case-ul lui Pixie (doar ea are beauty case, asa ca ma echipez si eu cu al ei:p) si am plecat spre FitCurves din Dr Taberei (daca nu stiati unde fac eu miscare de 4-5 ori pe saptamana, acum ati aflat) sa machiem o parte din fete pentru petrecerea de diseara. Am inceput cu Ramona, care este si manager la FitCurves, fosta colega cu noi de generala (mai mare cu 3 ani), vecina cu noi si am aflat de curand ca este si matusica mea :) Ce rude rele suntem! Eu i-am pictat niste vanatai oribile (as vrea sa spun frumoase, dar pareau atat de reale ca te cam speriai) iar Pixie i-a aplicat infricosatorul fermoar.

Apropo, eu sunt mereu aia care ii face ei poze si ea nu imi face mie niciodata!!! x( x( x(!!!

Apoi eu am machiat-o pe Alina, care a dorit sa fie Minnie si Pixie a facut-o pe Methy MJ. Din pacate poze cu Methy nu am facut imediat dupa machiaj, dar o veti vedea in pozele de grup de mai jos :)


Si fara multe vorbe, va duc direct la petrecerea de Halloween FitCurves Dr Taberei, dar nu inainte de a-mi face mama o poza in sufragerie. Daca va place rochita mea, vreau sa va spun ca joi era cearsaf, iar vineri deja era o frumoasa rochita de Strumf. Cine zicea ca povestea cu Cenusareasa nu este adevarata?!


Recunoasteti personajul din mijloc!


DA!! este Pixie!!!



Pixie si MJ



Si acum liber la poze pana ajungem la petrecerea urmatoare :)


In seara aceea am vazut Moartea cu ochii...si se mentine in forma la FitCurves!



Exigentele antrenoare de la FitCurves si ...eu :))



Ce note primim?








Mad Hatter o raneste repede pe Alexandra (nu mergeti pe tura ei la FitCurves ca va rupe la antrenament) in vestiar. Ce om normal ar umbla cu sange fals la el, just in case?!






Si acum am ajuns la a doua petrecere marca Monarch Butterfly Night la Casa Universitarilor.

In ordinea numerelor de pe tricou. Nu avem numere. De la stanga la dreapta: hotul de Andrei (care ne-a prezentat un machiaj de revelion aici), Palarierul Nebun din Alice in Wonderland, Camy (opera lui Pixie) and the lovely and adorable Smurfette (stiu, modestia nu este punctul meu forte).



Aceasta a fost cea mai tare petrecere la care am fost pana acum de Halloween din pct de vedere al decoratiilor. Parca eram intr-o alta lume. Jos palaria Smart Events!













In drum spre casa...cand eu si Camy ne-am dat seama ca trebuie sa ne demachiem!


Va pup si sper ca nu v-am plictisit cu atatea poze. Voi cum ati petrecut de Halloween? Va place sa va costumati?

Cu drag,

Pinkie

Nu uitati sa apasati butonul de LIKE daca v-a placut aceasta postare. It makes me happy :)

PS: Dupa ce mi-am petrecut o ora si jumatate printre demachiant, apa, sapun, scrub si alte nebunii, am jurat ca nu voi mai alege acest tip de machiaj pentru ...niciun eveniment!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...