luni, 5 decembrie 2011

Super oferta la Slimart pentru machiajul semipermanent

Buna fetelor!

Tocmai am primit NL de la site-ul cu promotii Slimart si am vazut ca acum ofera un discount generos la machiajul semipermanent. Dupa cum stiti eu sunt hotarata sa imi pigmentez sprancenele pentru ca m-am plictisit sa trebuiasca sa le conturez de fiecare data cu fard pentru a vedea ca am si eu sprancene! x(

Oferta este foarte buna: platesti 10 euro si beneficiezi de un discount de 50% la orice procedura de machiaj  semipermanent a orice procedura de machiaj  semipermanen. Asta inseamna ca mi-as putea tatua spracenele cu 90 euro in loc de 180 euro. Este un pret foarte bun!! La Getts de exemplu costa 700 lei pigmentarea si 200 lei parca retusarea.

Mi-ar placea tare mult sa beneficiez de aceasta oferta, dar din pacate este valabila doar 1 luna, iar pentru moment am alte prioritati. Sper ca atunci cand ma voi hotari (am preconizat eu ca prin Martie se va intampla acest lucru) sa mai bage o oferta de acest gen. Sunt putin ofticata, dar incerc sa raman concentrata asupra prioritatilor din acest moment. Detalii despre aceasta oferta aici.

De asemenea, in NL am mai gasit o oferta pentru pachetul inteligent "No Celullite", dar nu sunt interesata de el. Mai multe detalii despre aceasta oferta aici.






Serios vorbind, ce parere aveti despre machiajul semipermanent? Credeti ca fac o greseala?
Cu drag, 

Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...