sâmbătă, 11 iunie 2011

Review Pasta de dinti SIGNAL White Now

Buna Fetelor!

De un car de ani vreau sa va povestesc despre acesta pasta de dinti. Am fost super mega incantata de reclama si am zis ca trebuie sa o cumpar (dap, eu inca ma las pacalita de ambalaje frumoase si reclame sf).

Dupa ce am cautat-o disperata vreo 2 saptamani prin farmacii si super marketuri am gasit-o in DM la pretul de 14 lei, numai ca nu am cumparat-o pentru ca era o singura bucata pe raft, iar tubul era spar. Suparata am reluat cautarile si am gasit-o in Real la pretul de 13 lei si am cumparat-o pe loc! Sa mai zic ca eram super mega fericita? Eram convinsa ca va functiona, mai ales ca eu am dintii destul de albi, deci nu avea prea mult de lucru...

Descrierea oficiala:

Signal White Now este prima pasta de dinti care albeste instantaneu dintii dupa un singur periaj. Formula are si o actiune progresiva care iti albeste dintii in timp.
Pasta de dinti Signal White Now contine “Blue Foam”, un gel activ albastru care formeaza un voal albastru pe smalt, reducand aparitia nuantei de galben a dintilor si creand efectul optic al unui zambet mai alb si mai stralucitor.
Pe langa beneficiul major de albire instanteneu, Signal White Now este la fel de eficace ca o pasta de dinti cu fluor in ingrijirea dintilor si a gingiilor. Signal White Now este astfel o pasta de dinti cu fluor de inalta calitate, care intareste smaltul dintilor si improspateaza respiratia, datorita aromei Glacier Fresh care lasa in gura o senzatie de prospetime intensa.


Intr-adevar contine acel "blue foam"..este foarte albastra dupa cum vedeti in poza din dreapta.

Parerea mea:
Dupa cum v-am spus am destul de entuziasmata de acest produs, asa ca si dezamagirea a fost pe masura. Stiti voi ...cand ai asteptari mari..

Are o consistenta de gel si este sclipicioasa, aroma este foarte placuta si iti improspateaza respiratia, dar nu albeste.

Nici dupa spalare nu am observat nimic schimbat la dantura mea si nici dupa ce am terminat un tub. Nu beau cafea, nu fumez, dar mananc alimente colorate asa ca avea cu ce sa lucreze.

Am mai citit review-uri pe forumuri (bineinteles, dupa ce am cumparat-o) si unele persoane ziceau ca are un efect, dar care nu dureaza toata ziua si altele ca nu. Parerea mea este ca mai mult functioneaza efectul placebo. Stii ca folosesti un produs de albire si atunci vezi rezultate acolo unde nu sunt.

Nu stiu ce sa zic de persoanele care au dintii patati. Poate in acele cazuri ar avea rezultate.

Nu o recomand. Daca o voi mai cumpara, o voi face doar pentru aroma placuta. Pentru albit sunt bani aruncati de pomana.

In curand voi incerca plasturii de albire Crest. Va tenteaza? Ati folosit? Daca da, imi puteti sugera si mie de care sa imi cumpar? pretty please :D

Hugs,

Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...