marți, 10 ianuarie 2012

Strawberrynet.com haul

Buna fetelor!


Inainte de Revelion am dat repede trei comenzi pe Strawberrynet.com pentru a beneficia de niste super oferte, iar astazi le-am ridicat de la posta.

Am comandat doar 3 produse, iar daca va intrebati de ce am plasat 3 comenzi si nu una, raspunsul il gasiti aici. Din fericire produsele pentru par sunt trimise din Suedia, iar asta inseamna ca nu mai ajung in posta vamala si nu mai trebuie sa platesti tva-ul daca valoarea pachetului depaseste 10 euro.


Ca intotdeauna, produsele sunt impachetate exceptional de bine. Nu am avut parte de neplaceri cu nicio comanda pe acest site si am dat cam 16 pana acum :)







Am comandat Samponul si Tratamentul CHI despre care v-am vorbit in video-ul de aici. Cred ca v-am spus toate detaliile despre aceste produse in filmulet, iar imaginile vorbesc de la sine :)

Pret sampon: 49 lei   Pret tratament: 48.5 lei  Transport gratuit :)






Pe langa produsele CHI am comandat si Professionnel Tecni.Art Hair Mix Sublime Shine Nutri-Oil (For Mixed-Texture Hair). Nu prea sunt eu mare fana L'Oreal pentru ca isi testeaza produsele pe animale, dar curiozitatea m-a impins sa testez acest produs pentru par care m-a costat doar 30 de lei si are 125 ml. Voi reveni cu impresii, promit :)


Oare cand se va intampla ceva asemanator si in Romania?


Daca aveti intrebari sau sugestii le astept cu drag :)

Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...