luni, 10 septembrie 2012

FAVORITE!

Am decis sa fac o postare despre produsele mele favorite. Este alegerea mea personala, iubesc aceste produse si le voi recumpara pana voi gasi ceva mai bun. Daca acestea sunt perfecte pentru mine in momentul de fata nu inseamna ca nu exista persoane carora nu li se potrivesc. Daca aveti intrebari despre un produs anume just ask!

Autobronzantul pentru fata de la Sephora- da o culoare naturala, se aplica cu usurinta datorita pensulei din dotare, nu lasa urme- cu siguranta nu renunt la el. Cat despre autobronzantele pt corp nu am gasit inca unul sa ma multumeasca. (i need help-daca aveti ceva sugestii lasati un comentariu va rog)



 Pentru fata folosesc in prezent crema de la Clinique- Even better care promite o uniformizare a tenului, contine spf 20, se absoarbe repede in piele. Nu stiu daca e "the best" dar o mai alternez cu Vichy- Normaderm cand am ceva probleme.


Fondul de ten mult iubit este si o sa ramana mult timp de acum incolo Dermablendul de la Vichy. AICI aveti si un review.


In materie de make-up, brandul favorit este Makeup For Ever. As cumpara tot magazinul, as dormi cu ele in brate si as face si o ciorba din ele probabil. Love, love, love!!


Sleek este un brand de cosmetice mai accesibil. Raportul calitate-pret este unul excelent. Am mai pus ochii pe cateva produse si urmeaza sa le achizitionez. AICI aveti un mini review la cateva din produsele pe care le detin de la acest brand (intre timp au mai facut pui :D )



Corpul il rasfat ocazional cu gommage-ul de la Sephora cu flori de portocal. Mirosul imi inunda toata baia si daca inchid ochii am impresia ca sunt undeva intr-un camp cu flori. Imi place la nebunie mai putin faptul ca se consuma imediat... :(


Deodorantul LSS il folosesc de muuuuulti ani si sunt dependenta de el. Isi face treaba ca nimeni altul....cel putin in cazul meu.


De curand am gasit micutul asta de la Farmec care isi face treaba bine, curata si sclipiciul cica intareste si unghiile (despre asta nu stiu ce sa zic) oricum a fost o alegere buna, ne place!


 O data pe saptamana folosesc scrubul de la Mario Badescu pentru ten impreuna cu dispozitivul din silicon de curatat tenul de la Sephora. Dat fiind faptul ca mai gasesc niste bobite/coji de fructe/obiecte nedefinite prin acest gommage nu risc sa imi irit fata pentru ca se prind in buretelul din silicon. Si impreuna fac o treaba minunata.


Ca toate produsele Sephora (da sunt mare fan) nici aceasta crema de corp nu face exceptie din lunga lista de favorite. Desi are un recipient aparent banal, mirosul este unul floral foarte placut. Hidrateaza bine si lasa pielea de bebelus, plus ca are o cantitate sa dai si la vecini.


Pasta de dinti preferata este una banala, marca proprie Cora dar care ma multumeste pe deplin.



Parul meu nu poate sa traiasca fara masca de la Oyster pt par vopsit. O ador/iubesc/divinizez.
Singurul fixativ "beton" la propriu pe care l-am folosit si recumparat iar si iar a fost Taft-ul negru. Cand bate vantul, coafura chiar rezista!

Si sa nu o uitam pe doamna de la "parter" ii oferim un spray zilnic dupa dus de la Lady Health.



Acestea fiind spuse/aratate mi-ar placea sa stiu daca aveti printre favorite aceleasi produse ca si mine, sau daca imi puteti recomanda ceva, poate mai bun. Nu sunt batute in cuie aceste produse, sunt deschisa la nou, dar pana atunci ele sunt baza mea de ingrijire.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...