duminică, 13 februarie 2011

Lebada Roz aka MOM

Mi girlies.

Acum o saptamana Pixie m-a provocat sa o transform pe MOM in ...nici ea nu stia exact:))) Stia doar ca vroia sa imi aminteasca de o perioada importanta din viata mea: cea Andre! Da da da...am fost mare fana si ma mandresc cu asta! :D



So...m-am apucat sa o machiez pe MOM



Mom are 7 straturi de pleoape...asa ca nu a fost tocmai o misiune usoara :p



cand m-am apucat de machiat nu aveam nicio idee..stiam doar in ce va consta tinuta :)


Bineinteles ca nu puteau lipsi buzele a la Andreea Antonescu :)))


Aici se abtinea cu stoicism sa nu rada :)))



Tanananana....si acum pe scena!!!



Mai este nevoie sa precizez cat de mult m-am chinuit sa imortalizez toate ipostazele? Cat de mult s-a distrat si cat de mult a baletat asa prin casa dupa ce m-am plictisit de facut poze? :)))






Location: Sufragerie
Model: Mom
Tinuta: Recuzita proprie
Accessories: Recuzita proprie
Make-up: Pinkie
Hair: Coaforul din fata blocului
Concept: Pixie

Sephora & Flormar HAUL

Hello my lovely ladies,

Sunday i'm in love! Am in minte melodia "Friday i'm in love" - The Cure :D

Ieri v-am cerut ajutorul pentru ca vroiam sa plasez prima mea comanda pe asos.com si nu putea scrie toata adresa la care sa imi fie livrat pachetul. Eu vroiam sa cumpar 3 pensule - una pentru blush si doua pentru fardul de ochi. Eve a incercat sa ma ajute si ii multumesc foarte mult (xox), dar intre timp am plecat cu ai mei parinti sa isi cumpere tata un nou telefon, iar eu si mama am profitat de ocazie ca sa mai batem putin magazinele de make-up :D Din acest punct de vedere sunt o norocoasa...mama este aproape la fel de pasionata de make-up ca si mine.

Prima oprire a fost la Sephora si dupa cum bine stiti fiecare magazin al lor este ca un Kinder Surprise la reduceri pentru ca in fiecare gasesti alt produs redus :D
Eu mi-am luat un set de pensule travel size...i looove travel size!! In general tai cozile pensulelor si la fac mai scurtute pentru ca ma machiez foarte aproape de oglinda si mereu ma lovesc.

In set sunt 5 pensule: Powder (eu o voi folosi ca blush, mi se pare micuta pentru pudra si am deja una pentru pudra pe care o iubesc), fard de ochi, angle brush (perfecta pentru sprancene), cea in forma de mascara si una pentru buze foarte simpatica, dar pe care i-am vandut-o pentru 10 lei mamei mele :))) Setul a costat 55 lei si arata asa:


Mama si-a luat un ruj si aceasta mica trusa de farduri din Sephora + pensula din setul meu :D Rujul a costat 18 lei parca si fardurile 25 lei (nu-mi amintesc exact), toate la reduceri.



Cum nu am un stand Flormar in apropierea casei mele, deabia asteptam sa imi inmultesc colectia de oje. Iubesc ojele de la Flormar, sunt foarte rezistente si pretul este atat de mic!!!! Am cumparat 5 culori pentru mine si mama si un ruj numai pentru mama :)))
Ojele au costat 3 lei fiecare, exceptie facand cea roz care a fosr 6 lei, iar rujul a costat 15 lei. Acumam vazut ce gama variata de rujuri au! Si sunt atat de cremoase!!!




Sunt super duper in love cu noile mele pensule :x:x:x
Voi ce parere aveti de ele? Ce comori ati mai descoperit in Sephora si eu nu am dat inca peste ele? :D

luv, luv, luv :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...