sâmbătă, 26 martie 2011

Dizolvant intaritor pentru unghii 2 in 1 de la Farmec

In ultima vreme am o mare simpatie pentru produsele romanesti, si acesta din 2 motive: sunt convinsa ca producatorii pot oferi produse de calitate si la un pret mai mic.

Revenind la unghiile noastre, acum ceva vreme Pixie mi-a bombanit frumosul meu dizolvant de unghii cumparat dintr-un supermaket din austria, dizolvant pe care eu il simpatizam tare mult datorita celor 2 nuante de roz care se amestecau foarte frumos. Este adevarat ca ma cam chinuiam eu sa dau jos oja de pe unghii, dar credeam ca doar este foarte rezistenta..pana cand mi-a zis Pixie ca ceva este gresit :)))

Atunci am hotarat ca e cazul sa incerc altceva si primul gand care mi-a venit a fost faptul ca acum ceva vreme am descoperit ca la Perfect Nails folosesc dizolvantul clasic de la Farmec!!! Si eu am ramas masca atunci cand am vazut!!!

Asa ca saptamana trecuta cand ma aflam in Auchan mi-au cazut ochii pe acest produs de la Farmec. Recunosc ca mi s-a parut simpatic ambalajul si asta mi-a atras atentia.

Mi-a placut ca nu este din sticla pentru ca eu am un talent sa scap orice pe jos si ca este colorat. Mi-a convenit si pretul asa ca l-am pus in cos si l-am dus acasa:)

Despre el - Dizolvant intaritor pentru unghii 2 in 1 ce contine agent fortifiant, extract de musetel, acetona si parfum (nu-s prea incantata de acetona, dar trec cu vederea).

Ce scrie pe eticheta de pe spate: Ingredientii activi din formulare patrund in structura unghiei, unde impreuna cu fibrele de keratina formeaza macromolecule care maresc aproape instantaneu elasticitatea si rezistenta unghiilor. Usor parfumat dizolvantul este imbogatit cu extract de musetel, pentru un efect hidratant, relaxant si antiiritant produsului. Produsul indeparteaza rapid si usor lacul colorat de pe unghii. A se proteja cuticulele cu grasime sau ulei. Contine formaldehida.

As avea multe comentarii pe baza acestei descrieri, dar este putin off-topic :))
Am citit despre aceasta formaldehida si nu prea este buna...ma rog, sa nu exagerez o gasim intr-o cantitate minuscula in acest dizolvant...dar este mentionata in mod special!



Pe eticheta din spate mai sunt trecute si ingredientele, multe la numar printre care si vreo 4 parabeni, dar cred ca pe unghiile mele cu gel nu le deranjeaza parabenii :))

Produsul contine 110 ml si costa 4,2 lei.
Curata foarte usor oja de pe unghii si nu mi-a "topit" gelul chiar daca contine acetona si cel mai mult imi place ca unghiile imi miros a floricele dupa ce le sterg :)

Cred ca am facut o investitie buna...si romaneasca :)) Chestia asta imi da un sentiment placut.
Sunt atatea produse romanesti pe care vreau sa le incerc si am de gand sa inlocuiesc cat mai mult produse din rutina mea zilnica, cu astfel de produse.

Ca se recapitulam - Ce imi place?
- ambalajul
- pretul
- cantitatea
- produsul (curata mult mai bine si mai repede decat prea iubitul meu rozaliu!)
- mirosul pe care il lasa pe unghii

Ne place, place place...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...