miercuri, 27 iunie 2012

Ivapur- Gel spumant purifiant pentru piele sensibila



Sunt una din persoanele care nu folosesc niciodata sapun pe fata. Niciodata! In schimb gommageurile, mastile si produsele destinate curatarii sunt un must pentru mine. 

Impreuna cu Alina am intrat in noua campanie Ivatherm si m-am pus pe testat gelul spumant de curatare de la Ivapur si fondul de ten Joviale. Am inceput sa le folosesc de aprox. o saptamana si mi-am format o parere generala. In continuare, va las cu impresii despre primul produs, urmand intr-o postare viitoare si un review detaliat fondului de ten .






Prima oara am sesizat mirosul. Desi e mai greu de suportat, mi-a placut initial...era ciudat si nu imi puteam da seama daca il iubesc sau il urasc(are un iz de medicament). Pana la urma nu ma deranjeaza, il suport. Am constatat ca este nevoie de o  cantitate mica pentru a face spuma necesara clatirii si nu se consuma repede, ca alte produse. Curata bland si parca sebumul este mai bine tinut in frau (am un exces in zona T).



Dupa folosiri zilnice am observat o usoara descuamare a pielii in unele zone si nu imi pot da seama daca e vina lui sau nu. Binenteles la fiecare dintre noi produsele reactioneaza diferit si ce mi se potriveste mie poate face rau altuia, si viceversa.
Per total isi face treaba: curata usor, tenul se simte fresh dupa folosire, recipientul dozeaza produsul bine si nu am neplaceri in utilizarea lui.


*Produsul este recomandat persoanelor cu ten mixt sau gras, este non-comedogenic, hipoalergenic si este produs in Franta.


Ati incercat acest produs? Sau aveti altele similare de care nu va puteti desparti?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...