miercuri, 23 martie 2011

Curioase ce produse am primit eu de la Ivatherm ?

Desi am primit coletul vineri...postez deabia astazi pentru ca m-am tot chinuit sa fac niste poze decente, dar nu am reusit asa ca am renuntat.

Tin sa subliniez si eu ca Posta Romana s-a miscat foarte repede, iar coletul a ajuns intr-o stare foarte buna la mine.

Eu am avut rabdare sa ajung acasa pentru a desface coletul (doar stau deasupra Postei:)) ) si inca de la inceput am avut prima surpriza placuta: si o vedeti in poza din stanga scrisa cu albastru :p



Produsele au fost impachetate cu grija si au ajuns intr-o stare perfecta.:)

Si acum...tananana PRODUSELE:



1. Crema de fata IVADERMASEB


2. Crema pentru vergeturi Resveratrox V Anti-Vergetures


Nu puteam sa nu observ ca produsele erau sigilate....


si ca mai e muult si bine pana expira :)




In pachet am gasit materiale informative despre produsele alese, dar si despre Lotiunea Micelara..parca mi-au ghicit gandurile :)

Ma cam intriga acest produs despre care nu stiam foarte multe, stiu ca l-a folosit mama vara trecuta, dar eu nu am fost curioasa sa il incerc, asa ca aveam foarte multe intrebari.

De asemenea, si pliantul in care erau prezentate toate produsele companiei a fost foarte util.

Si-a mai ales cineva crema de fata Ivadermaseb? ...stiu deja ca Bondarica a primit crema pentru vergeturi...

Tag-cercei

Subiect delicat...eu sunt anti-cercei. Desi am 8 gauri numai in urechi nu port cercei :)) imi plac? La nebunieeee! As cumpara cercei la infinit.....sa ma uit la ei. Nu ii mai suport in urechi ma enerveaza, ma lovesc, scot zgomot, atarna sau ma doare urechea cand stau cu capul pe perna. Cred (adica mai mult ca sigur) ca am peste o suta de perechi. Am luat la intamplare o cutie de cercei si i-am pozat pe toti din ea si dupa cum vedeti marea majoritate sunt cercei micuti cu sau fara pereche.

Obisnuiam sa port un cercel mare si unul mic ...inca mai am ticul asta...saaau 8 cercei mici :)). Cei mici ori se pierd usor, ori am mai donat "jumatati", ori sunt in alte cutiute de bijterii. Cred ca in ultimii 4-5 ani nu am purtat cercei decat de maaaxim 10 ori.

Cred ca stiu de unde a pornit ura mea pentru ei. Acum cativa ani eram foarte prinsa in povestea hand made si realizam sute de modele de cercei, participam la tot felul de targuri etc. Asta era faimosul blog: http://vadpiticiverzi.blogspot.com/

De ce m-am lasat de confectionat bijuteri? Simplu: m-am plictisit teriiiiibil!!!! plus ca jumatate din tipele care faceau hand made imi furau ideile constant. Am incercat sa imi i-au drepturi de autor(brevet de inventator) dar in romania e practic imposibil....


Dupa ce realizezi zeci de modele pe saptamana/luna te saturi de cercei...plus ca unele modele le repetam la infinit deoare erau cele mai vandute. Am gasit doar 3 perechi din cerceii facuti de mine in cutiuta asta ...dar mai am destui.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...