luni, 29 octombrie 2012

Peria arici +giveaway Incheiat


Stiu ca ati vazut nenumarate articole cu review-uri la peria Tangle Teezer, marea majoritate fiind pro dar totusi o sa imi scriu si eu parerea.
Ce m-a atras initial a fost designul, care trebuie sa recunoastem, este inovator. Daca un produs este estetic si da dovada de functionalitate pe mine ma cucereste. Asa s-a intamplat si cu aceasta perie, mai ales ca m-am apucat si de cursul de hair-stylist. Am avut destule modele pe care sa o testez si imi place mult felul in care piaptana parul ud. Trece incredibil de usor prin par, nu agata si descurca minunat, unde mai pui ca e foarte stabila din cauza formei ergonomice.

 Se schimba povestea cand parul este uscat, cel putin pe al meu scoate un zgomot de "hash-hash" ca si cum ar rupe cineva hartie. Chiar daca fizic nu rupe nimic, sunetul acela imi zbarleste parul de pe tot corpul. De aceea am ajuns sa o folosesc numai dupa spalarea propriu-zisa. Probabil ca in timp o sa ma obisnuiesc cu sunetul care nu este asa un mare impediment.


Nu ma mai pieptan cu altceva de cand o am (probabil ca e si extazul la mijloc) si nici nu cred ca o sa divortam prea curand. Daca vreti si voi sa testati o asemenea perie va propun sa va inscrieti la urmatorul giveaway:

Ce puteti castiga? Una bucata perie Tangle Teezer din colectia Elite in varianta Panter black.
Perioada de inscriere: 28 octombrie 2012- 5 noiembrie 2012
Reguli: sa dati like&share paginii de Fb a sponsorilor: http://www.facebook.com/TangleTeezerRomania
           sa va abonati prin GFC pe blogul meu (google friend connect- gasiti casuta in coloana din stanga sus a blogului)
           sa lasati un comentariu la aceasta postare cu numele, linkul unde ati dat share si numele cu care v-ati inscris prin Gfc
Comentariul trebuie sa arate asa: Popescu Georgeta, www. facebook share.... , Gfc: Popescu

Castigatoarea este Iulia Luncasu!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...