sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Be a Barbie girl:

           Nu toata lumea a fost inzestrata de la mama natura cu gene de papusa Barbie dar asta se poate rezolva . Genele false au devenit foarte accesibile in ultima vreme, iar cu produse de o buna calitate acestea pot rezista indelung.
           Dupa prima experienta cu ele acestea pot deveni addictive. Eu mi-am pus dupa ce o prietena s-a tot rugat de mine sa imi comand. Am ascultat-o si timp de 6 luni mi-am pus incontinuu. Am renuntat la ele cand m-am apucat de cursul de make-up deoarece erau foarte incomode in timpul cursului din cauza demachiatului excesiv. Cele mai accesibile si cunoscute la noi sunt genele de la ardell si lipiciul duo. Eu prefer genele tip "manunchi" care rezista in jur de 2-3 saptamani cu o atenta ingrijire.  
            Beneficiul ar fi ca te trezesti dimineata fara "fata de perna" si esti ca si machiata. Iti indulcesc trasaturile fetei si feminizeaza. Dezavantaje: atentia permanenta anti-lovire , dormitul cu grija iar in momentul renuntarii la ele mai cad cateva din genele naturale ( ca si firele de par si genele pica si se regenereaza repede. Timp de 2-3 saptamani genele mature care trebuiau sa cada raman prinse in lipici si nu lasa genele pui sa se dezvolte. De aceea acestea vor parea mai rare dar in 1-2 saptamani se regenereaza ). Cam toate vedetele apeleaza la acest truc de ce nu am face-o si noi?
             Mai jos cateva exemple personale de aplicare a genelor false  :


                                                     dana before:
                                                      dana after:
                                                      cata before:
                                                   cata after:
                                                   cata after:
                                                  ana before and after :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...