marți, 17 iulie 2012

Cosmeticele bio Soapmill si noua gama Luxury


Saptamana trecuta am avut placerea sa merg la evenimentul de lansare a gamei Luxury a celor de la Soapmill. Nu eram deloc familiara cu acest brand dar am aflat ca sunt singurii producatori romani de produse bio si vegan 100%. Nu sunt o mare fana a produselor bio, nu pt calitatea lor, nici pentru mirosuri ci pentru faptul ca au un termen de valabilitate mai mic. Desigur fiind naturale sunt mult mai benefice pentru ten.


La  Soapmill gasiti produse pentru ingrijirea intregului corp, produse pentru copii dar si accesorii. Noua gama  Luxury contine 3 produse premium: samponul Twist, balsamul Soul si o crema pentru fata de zi sub numele de Jazz. Acestea se disting si prin ambalajul unicat, pictat manual de catre artistul plastic Corina Icala. Eu am ramas impresionata de micile opere de arta si se pot folosi si ca obiecte de decor dupa folosire(atat de bine aratau!).



In trecut am mai folosit produse bio si de la alte branduri si le ador...singurul inconvenient este ca nu apuc sa le termin pana expira :(((( 

Produsele se gasesc atat pe siteul www.soapmill.ro cat si in magazinele bio din Bucuresti si in diverse farmacii. Daca sunteti fani ai produselor bio puteti avea incredere ca sunt 100% naturale. Mai multe detalii despre produse le aveti pe site. 
Voi sunteti pro sau contra produselor bio si a produselor romanesti in general? 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...