sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Genele mele false

La cererea delicioasei noastre bombonici, am decis sa scot de la naftalina genele mele false si sa vi le arat.
Doresc sa precizez de la inceput ca folosesc acelasi adeziv si pentru genele individuale smoc si pentru cele de tip banda. Este vorba despre DUO varianta roz (adica e gri si se face negru cand se usuca). L-am cumparat de aici asta-vara si il impart cu Pixie. Cred ca deabia am ajuns la jumatatea tubului, nu pot sa va spun exact pentru ca este la ea acum.
Acestea sunt genele mele false. Cele smoc sunt Ardell costa in jur de 21 lei pe acelasi site si nu mai am pachetul complet pentru ca le-am folosit deja de 2 ori si s-au mai sinucis cateva cand le-am dat jos. Pe scurt, nu le-am putut recicla :)) Dap, se pot refolosi acest tip de gene. Mie mi le pune Pixie, este o talentata la acest capitol si le tin cam 3 saptamani fara probleme. Ma enerveaza in schimb atunci cand ma machiez ca mai cad particule de fard si trebuie sa le curat cu atentie ca sa nu arat prafuita:))

Genele de tip banda mi le pun singura (cand se mai indura Pixie si imi da si mie lipiciul :)))
Cele "Mac" sunt luate de la o taraba si am dat 5 lei pe ele, imi plac la nebunie!
Cele albe simple le-am cumparat din Daiso cu 9 lei...aveau ele un ceva ce se dorea adeziv :-j
Cele Marllis sunt cumparate tot de la o taraba cu 10 lei. Sunt foarte bogate si lungi si le-am luat special pentru efectul de Cartoon. Le-am folosit de Halloween si aratau cam asa:
Nu va speriati, acesta nu este machiajul meu obisnuit :)) Eram varianta fetita a personajului "The Mask" :D Sprancenele au fost un esec total pentru ca nu am reusit sa le acopar, asa ca le-am ignorat total, toata seara. Va rog si pe voi sa faceti acelasi lucru :D

Mai vroiam sa va spun ceva, dar poza m-a facut sa-mi uit ideea :)) Voi reveni cu un later edit eventual.

Smoochie smoochiee

Later edit - Poza cu Fiona :))))))

Coastal scents:

Noi oferte pe coastal scents : 







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...