miercuri, 23 noiembrie 2011

Makeup inspired by ...o rochita :)


Pentru ca tot am prins curaj sa va arat cum ma mai machiez eu, iar experienta la facut poze capat doar exersand, m-am gandit sa va arat un machiaj inspirat de o rochita gri cu model roz.

Am ales doua culori din paleta Enchanted Glamourland pe care nu le folosisem niciodata: Boy Toy (rozul) si Ooh & Aah (argintiul), iar iluminarea de sub spranceana am facut-o cu frumosul Glamazon. Pentru conturul ochilor am folosit Blacktrack de la MAC.







 Am folosit si olecuta de bronzer...usor usor ne imprietenim :))


 









Si acum ca tot m-ati suportat va pup pe toate!



Cu drag,

Pinkie

Swatch Paleta HOT Makeup

Buna fetelor!

Doresc sa va prezint paleta HOT Makeup care contine 34 de farduri coapte. Am incercat sa redau cat se poate de bine culorile, dar unele sunt destul de prafoase/sclipicioase asa ca mi-au cam dat de lucru. In poza de mai jos culorile arata in proportie de 95% ca in realitate.

Dupa cum vedeti si in poza, paleta este murdarica din cauza lor. Am renuntat de multa vreme sa o mai curat pentru ca daca o zgudui de cateva ori se face la loc.


Culorile sunt dementiale si majoritatea irizate :looove:



Am gasit o poza cu ea curatica si noua :D



Eu am aplicat fardurile pe pielea curata, dar recomand sa folositi o baza inainte pentru a prinde toate particulele de sclipici care au tendinta sa fuga.

De asemenea, fardurile pot fi aplicate cu pensula uda pentru o intensitate mai mare. Se blenduiesc foarte usor atat uscate, cat si umede.




 Ultimul rand l-am pus deasupra pentru ca nu mai aveam loc :p


Imi place mult aceasta paleta si consider ca am facut o investitie buna. A costat 107 lei. In curand va voi arata un machiaj cu cateva culori din aceasta paleta :D

Voi ce parere aveti? Va place? Merita investitia?

Cu drag,


Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...