sâmbătă, 14 aprilie 2012

Make-up Atelier Paris- Machiajul evantai

Saptamana trecuta am participat la o demonstratie de machiaj marca Atelier Paris. Pentru cine nu cunoaste aceste produse, este o gama profesionala adusa din Franta si folosita cu multa indemanare si talent de catre Luciana Sasu (pe care eu una o admir) si multi altii. 

Make-up artistul care a facut prezentarea a fost Monica Zainescu, o femeie extraordinara, de la care am avut ce invata. Este o enciclopedie de cunostinte avand o vasta experienta in domeniu. Aici am auzit pentru prima oara de machiajul evantai, machiaj pe care il realizam multe dintre noi sub o forma sau alta dar de a carei denumire  nu a auzit multa lume. Tehnica evantaiului consta in fixarea unui "maner" de evantai in coltul exterior al ochiului- linie dreapta spre coada sprancenei in unghi de 90 grade (sau cat este nevoie in functie de fizionomie)  cu o alta linie la baza genelor, punctul de maxima intensitate ramanand coltul exterior al ochiului. V-am bagat in ceata nu?
Intr-un viitor apropiat o sa incerc revin cu un tutorial in aceasta tehnica dar pana atunci va las cu modelul facut de Monica:




De mult imi doream sa urmez ceva seminarii sau chiar scoala de make-up a celor de la Atelier pentru ca am auzit multe lucruri bune. Si pe buna dreptate...2 ore cat am stat acolo chiar am fost cu urechile ciulite :D
M-am indragostit si de cateva produse folosite de Monica: fondurile de ten waterproof, gel liner, iluminator si binenteles de acuarele lor renumite :X

In perioada 21-22-23 martie o sa aiba loc un seminar ce cuprinde (vezi poza atasata). Sustinut de Inna Mushinskaya (Rusia) detinatoarea locului 2 la campinatul mondial de manichiura, coafura si machiaj, sectia machiaj, Milano, septembrie 2011. El va avea loc la sediul Make-up Atelier Paris din strada Maica Alexandra nr 4, costul seminarului fiind de 150 euro cu durata de 3 zile, program 10.00-17.00. Inscrierile se fac la numarul de telefon: 0721.803.507 . - VREAAAAU!!!!


XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...