miercuri, 26 decembrie 2012

Manichiura semi-permanenta (fusion)

 

Toata lumea a auzit deja de manichiura permanenta despre care am scris AICI si care consta intr-o oja speciala care se baga la lampa si rezista cel putin 2 saptamani. Oja despre care o sa va vorbesc astazi este noua inovatie in domeniu unde nu mai sunt necesare pilirea unghiei si lampa. Se aplica ca o oja normala si are aproape acelasi efect ca oja mentionata mai sus.


Dupa o vizita la salonul "Hair Wellness and More" nu am putut pleca fara sa incerc noul "gadget". Am avut parte de o manichiura clasica si apoi a urmat procedeul special pentru acest tip de manichiura: degresare, primer, base coat, oja speciala si apoi top coat. Dupa 5 minutele de la finalizarea acestor procedee eram gata de plecare. Oja Jessica Fusion se usuca foarte repede, are acelasi aspect final de gel ca si la cea permanenta si promite o rezistenta de pana la 2 saptamani in cazul manutelor si pana la 4 saptamani la picioare.




Aveti grija! Daca alegeti o astfel de manichiura  indepartati-o la salon pentru ca va puteti strica unghiutele daca nu folositi o solutie speciala. Acetona normala nu are puterea de a indeparta nici aceasta oja si nici pe cea semi-permanenta.


Pentru informatii despre preturi si servicii disponibile accesati siteul HairWellness.ro

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...