marți, 31 iulie 2012

Scoala de make-up by Anca Radulescu

Daca sunteti la inceput de drum si vreti sa deveniti Make-up artisti una dintre posibilele alegeri este scoala Ancai Radulescu. I-am facut o vizita si nu mi-a displacut deloc ce am vazut: scoala este dotata doar cu produse profesionale, atmosfera este una calda si primitoare, cursantele erau bine pregatite dupa doar o luna de curs si tot ce tine de mobilier si lumina erau bine gandite, in asa fel incat sa usureze munca fetelor.





Anca este o persoana placuta la prima vedere si sigur ai ce invata de la ea, avand o experienta de 15 ani in domeniu. Ne-a facut o demonstratie de machiaj care i se potrivea manusa Cristinei. Restul fetelor inclusiv eu am fost machiate de catre cursante. Desi eram foarte obosita cand am ajuns acolo, m-am simtit minunat si m-am relaxat in compania fetelor, uitand de ziua obositoare pe care am avut-o. I-am pus foarte multe intrebari Ancai Radulescu si a raspuns calma la fiecare dintre ele.
 Impreuna cu sotul ei, Florin (fratele Mihaelei Radulescu) fac o echipa foarte frumoasa, atat pe plan profesional cat si personal. Pozele de la eveniment au fost facute si prelucrate de catre Florin.






Pretul unui curs complet variaza de la 1500 la 3000 lei si dureaza 2 luni. Ele sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si veti gasi pe site 3 module incepatori/avansati/automachiaj. Incepe sa imi para rau ca nu am descoperit-o pe Anca acum 2 ani cand am facut eu cursul, la o scoala nu tocmai buna, si am fost nevoita sa ma autoeduc. Astept cu drag niste seminarii cu Anca daca o sa faca pe viitor.
                                                     http://www.scoalademake-up.ro/#home

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...