vineri, 5 august 2011

Rujul cel comunist!

      De cand cautam rujul asta....cand eram mica toate doamnele il aveau si mama nu ma lasa niciodata sa il folosesc :( asa ca gasindu-l dupa muuulti ani si la un pret de nimic am zis ca nu am ce pierde si ca trebuie testat :)) Are acelasi ambalaj usor rock&roll de pe timpul cand mama era domnisoara :D si aceiasi culoare verde-iarba. Din ce tin eu minte cel de pe vremuri se transforma in rosu iar asta e o zmeurica....
      Pot sa zic ca imi place la nebunie...nu stiu ce ingrediente satanice contine dar nu se compara cu nici un lipstain sau ruj rezistent la transfer ca rezistenta...este inuman de rezistent. Chir alaltaieri il incercasem din nou ca l-am regasit si dupa multe perii, sarme si substante tot se vede pe mana urma lui.
Mama care e chimista mi-a explicat ca isi schimba culoarea in functie de PH-ul pielii si ca sunt sanse ca pe fiecare persoana sa aiba o nuanta usor diferita. Prea complicat procedeul pentru cunostintele mele.


             I absolutely loooove it. Daca sunteti din bucuresti si il vreti aveau o cutie plina in statie la academie sus la buticul cu de toate la pretul de 3 lei :D doar sa nu va luati teapa ca si mine...nu se invarte cu trebuie si nu iese rujul...asa ca tre sa sap cu pensula dupa el sau sa il scutur bine sa iasa.
XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...