marți, 25 septembrie 2012

Alexandru Abagiu:Tendintele sezonului de iarna


In cadrul targului de la Romexpo: "Cosmetics Beauty Hair" am avut placerea de a lua parte la prezentarea tendintelor din sezonul rece cu nimeni altul decat Alexandru Abagiu, sub emblema Melkior. Cum nu e cazul sa va mai povestesc cum a fost la targ pentru ca ati vazut ce era de vazut la alte colege bloggerite, voi incerca sa fac un rezumat la speach-ul make-up artistului mai sus metionat. Am fost ochi si urechi la spusele lui Alex si am aflat multe lucruri interesante.
Multumesc Cristinei pentru poza!

Pentru ochi in acest sezon sunt in trend fardurile mate in culori intense: albastru, portocaliu, mov, pruna etc. De asemenea eyelinerul grafic este un must, se poate folosi si in alte variante decat cele clasice de linie subtire/groasa cu codita sau fara. Acum este momentul sa deveniti creativi si sa iesiti din tipare.
Unul din trucurile makeup artistului: daca nu va ies coditele perfect puteti incerca cu o banda de scotch de hartie lipita in coltul extern al ochilor (se gaseste in farmacii). Aveti grija ca cele 2 fasii sa fie pozitionate simetric. In acest mod aplicarea este mult mai simpla si mai precisa. 

                                                                                                 sursa foto: aici

Buzele acestui sezon sunt in nuante de rosu intens, rosu burgundy, tangerine. Nu va fie frica de conturul impecabil pe care il cer aceste nuante deoarece nu mai este nevoie de el. Alexandru Abagiu a gasit solutia: rujul se poate aplica prin tapotare usoara cu degetul, in acest mod conturul este usor blurat si nu riscati linii tremurate.
sursa foto: aici

La capitolul blush se poarta lookul de papusa: obraji luciosi cu aspect satinat. Un alt truc pe care l-am aflat a fost aplicarea vaselinei cosmetice deasupra blushului pentru un astfel de efect.

sursa foto: aici

La capitolul coafuri tendintele sunt foarte variate: de la un look androgin, simplu dar perfect curat, la accesrii extravagante precum pene, perle, caciuli, palarii, cleme, clipsuri cat mai variate. Se poarta de asemenea impletiturile, cocurile de balerina, si bretoanele drepte si plate. Volumul si cararile bine definite se regasesc so ele in tendintele acestui sezon.
Daca sunteti ceva mai nonconformisti pe langa accesoriile bogate puteti opta pentru suvitele colorate strident in aceleasi tonuri ca cele pentru machiajul ochilor mentionate mai sus.

Bogatia de culori prezentata mai sus se regaseste si in manechiura unde se pot aplica de asemenea si diverse strasuri.
Ce parere aveti despre noile tendinte? Mie una imi plac la nebunie, sunt exact pe stilul meu si o sa le port cu mare drag si in acest sezon.




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...