luni, 3 octombrie 2011

Urasc blogosfera!

      Ehhh pe cine mint :X nu trece o zi sa nu citesc noutatile :D si mai ales le "urasc" pe AMY si CHOCO care au pus la cale un adevarat complot....impreuna cu Pinkie care se pare ca era complice :-w. Noroc ca m-a anuntat Amy din timp ca voi primi un colet ca altfel faceam atac de cord.
      Nu aveti nici cea mai vaga idee despre ce vb aici nu ? Nici eu nu aveam pana acum 2 ore cand m-am dus la posta. Se pare ca aceste 2 inculpate mi-au trimis un cadou de ziua mea ....chiar nu imi vine sa cred ca v-ati gandit la mine. Am desfacut ambalajul ca un copil mic in ajun de craciun (Pinkie era martora ca sta deasupra postei si mereu cand trec pe acolo iese in intampinarea mea) si in el un cadou impachetat cu grija si cu un continut :X:X:X:X::X:X. deci ....deci....chiar nu am cuvinte sa va multumesc sunteti 2 scumpe. Biletelul m-a amuzat teribil , paleta este geniala (de la pinks am primit bad girl :X:X ) , primerul de la elf il am acum in triplu exemplar dar nu e panica ca am eu pe cine sa le consum iar bratarica e adorabila.
      Chiar a fost o zi de nastere in care am primit numai cadouri frumoase si aproape toate lucrurile pe care mi le doream. Va multumesc tuturor ca imi faceti zilele mai frumoase :X






XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...