vineri, 29 iunie 2012

Oglinda, oglinjoara cine are cele mai lungi gene din blogosfera?- 5 sfaturi utile

Toata lumea stie sa se dea cu rimel...sau nu? Nu este nici fizica cuantica, nici filosofie, dar multe dintre noi nu il folosim corect. Zilnic ma lovesc de persoane cu ochi de paianjen (3 gene mari si late lipite cu smoala), sau cu machiaje puternice si rimel inexistent. Poate nu o sa va uimeasca tipsurile pe care le voi enumera mai jos, dar de multe ori si eu prefer sa imi repete cineva anumite informatii pana imi intra in cap.

In aceasta postare am folosit rimelul Volumissime x4 de la L'oreal Paris, pe care o parte din voi il detin deja. Pot spune ca imi place dar ca nu este rimelul meu preferat. Punctele lui forte sunt: nu incarca genele chiar daca folosesti 2-3 sau chiar 10 straturi succesive, mai rar gasesc mascara de un negru intens iar acesta indeplineste standardele, periuta este fix pe placul meu. As fi preferat sa lungeasca mai mult genele, dar niciodata nu le putem avea pe toate :D

Regula nr 1- "Ziga-Zaga Zuga-Laga"
-este bine sa rimelam genele cat mai aproape de baza si in miscari de zig-zag pentru a le acoperi perfect si a le desparti. Daca sarim acesti pasi genele vor parea mai rare, iar efectul de "incarcat" o sa fie mult mai evident.




Regula nr 2- "Pestisorul clestisorul fermecat"
Desi pana acum 2 ani de zile imi parea unealta terorii, dupa aproximativ 2 folosiri am devenit experta in manuirea ei. Este foarte simplu de folosit odata ce te obisnuiesti, iar daca esti atent nu ai cum sa te ciupesti.  Va sfatuiesc sa nu folositi clestisorul decat inainte de a folosi mascara, pentru a nu va smulge genele.
Nu indeplineste el 3 dorinte, dar cu siguranta face diferenta.



Regula nr 3 - Gica fara frica
 Vi se intampla sa stricati machiajul la final cu multe punctulete negre? S-a rezolvat si aceasta problema- aveti nevoie de o carte de vizita, un card, o calatorie de metrou sau orice alta bucatica de carton/plastic va este la indemana. Aplicati cardul in spatele genelor si rimelati fara frica.
Daca totusi va murdariti, asteptati pana se usuca complet si abia apoi inlaturati excesul, altfel o sa optati pentru un look gothic.




Regula nr 4 - "Barbie"
Idealul meu in viata e femeia cu mustata ochii mari. Pentru a creea iluzia de ochi mai rotunzi si proeminenti, eu folosesc rimel si pe genele de jos, adaugand pe conjunctiva un creion alb sau crem.







Regula nr 5 - "Yoga"
O alta regula, pe care eu o folosesc cand nu sunt grabita, este sa indoi periuta mascarei pentru a fi mai usor de folosit. Prin indoire nu trebuie sa ma contorsionez pentru a ajunge in locurile "greu accesibile". Desi imi place yoga,  mainile mele iau forme supraomenesti atunci cand incerc  sa rimelez genele din coltul interior a partii opuse

Cam acestea sunt ritualurile mele in materie de gene. Ce alte tipsuri personale aveti atunci cand folositi mascara?

Acesta este tema cu nr. 4, si ultima din pacate, din cadrul "Scolii de Beauty Blogging" by L'oreal Paris. Este abia sfarsitul primei editii si speram ca pe viitor or sa se inscrie mai multe bloguri in concurs. Pentru mine a fost o experienta frumoasa, plina de emotii si noi descoperiri.
 Chiar daca nu castig, ma bucur mult ca am participat si ca am cunoscut oameni minunati. Ne mai puteti ajuta cu voturi pana sambata seara AICI. (eu sunt Cristina Gheorghe).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...