luni, 25 iunie 2012

Se poarta neon! (sau morcov)


Daca e in tendinte ma supun :)).... de fapt adevaratul motiv este ca ma pictisesc des. Da, este vorba de parul meu...ba il tund, ba ii schimb nuanta, mereu ii fac cate ceva. De data asta am zis ca vreau sa arat ca un ginger kid (copilasii roscati natural, plini de pistrui).


Zis si facut, dupa cum urmeaza:

-pistrui am de la mama natura,
-m-am decolorat
-am aplicat cea mai portocalie vopsea pe care am gasit-o pe piata
-spalat- apa a iesit total transparenta (weird)
-rezultat:



Mereu ies in valuri cand ma decolorez, dar nu ma deranjeaza foarte tare, pentru ca ii da un aspect mai original. Dupa cum se prezenta culoarea in tub, ma asteptam sa fiu un orange-fire-ball dar este mai mult fosforesent dupa parerea mea.


Va povesteam AICI ca am fost vopsita in toate culorile curcubeului si nuantatorul Movie Colors nu imi este strain. Nuanta aceasta nu am mai folosit-o de vreo 7 ani si am uitat cat de transparenta si putin pigmentata e, in comparatie cu cea roz/rosie/mov/albastra/verde etc. Sunt dezamagita de ea. In general am nevoie cam de jumatate de tub pentru o vopsire completa dar acum l-am folosit pe tot. (a meritat totusi :D )
Urmeaza o perioada de care "imi era dor": cearta cu babele din troleu, care ma fac mereu satanista si emo. Dar macar imi place rezultatul final.


HAPPY ORANGE DAY!



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...