joi, 17 noiembrie 2011

Biokap Nutricolor - Vopseaua de par 100% naturala

"Biokap Nutricolor a starnit o adevarata revolutie in domeniul vopselelor pentru par, avand ingrediente naturale sigure si bine tolerate de pielea sensibila si nu contin paraben, amoniac, rezorcina sau alte substante daunatoare parului.

Varietatea de culori este impresionanta, gama continand nuante in tendinte, vii si stralucitoare. Este usor de folosit, acopera in totalitate parul alb inca de la prima aplicare si garanteaza o culoare de lunga durata.

In plus pachetul Biokap mai contine crema ce  pastreaza curata pielea conturului fetei, cat si balsamul ce se aplica dupa clatire. Este un adevarat elixir pentru par, ce confera suplete si vitalitate parului si ajuta la fixarea vopselei pe firul de par pentru perioada indelungata.

Cauta in farmaciile Help Net selectionate raionul BioTherapy cu produse cosmetice Bio si naturale si descopera secretul pentru un par sanatos si o piele frumoasa." (Sursa)

Ingrediente: ulei de argan, proteine vegetale de grau, soia, orez si ovaz,  Lactosafe ® (acizi lipofile de fructe cu efect calmant asupra pielii) si extract de salcie.

Sunt disponibile 12 nuante, iar pachetul contine 140ml (fata de 100ml cum eram obisnuite).

3 comentarii:

  1. Cristina nu am gasit pretul pe net, dar daca intrii aici: http://www.helpnet.ro/?pid=10&mid=&cuvant=nutricolor&cauta=Cauta&radioSet=2 si dai clik pe "click aici" iti va aparea lista tuturor farmaciilor unde o gasesti si poti suna si intreba

    RăspundețiȘtergere
  2. In jur de 50 de ron sau putin peste. Eu m-am vopsit ciu ea in sarcina in luna a 7-a. Au si nuanta de blond deshis.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...