joi, 15 martie 2012

Review Perie Rotativa Rowenta Activ 1000

Dragele mele,

Acesta este un review solicitat de o cititoare draga noua si voi incepe prin a-mi cere scuze ca a durat atat de mult timp. Pozele sunt facute acum vreo doua saptamani |(aceasta informatie va fi relevanta mai tarziu, promit).

Am aceasta perie de cel putin 3-4 ani si inca functioneaza perfect. In ultimul an si jumatate a fost folosita in fiecare saptamana de catre mine pe mama mea.

In primul an nu prea am folosit-o pentru ca nu mi se parea deloc eficienta, dar fapt nu stiam eu sa o folosesc. Are doua trepte de caldura, buton care permite rotirea in ambele directii si doua tipuri de perie: una mai subtire pentru parul mai scurt (cea pe care o folosesc cel mai des pentru mama) si una mai groasa pentru parul mai lung.

Pentru mama care este tunsa bob functioneaza perfect, dar va las pe voi sa trageti singure concluzii din pozele de mai jos.

Eu nu o pot folosi pentru ca din cauza lungimii parului meu, nu ma descurc deloc. Ori nu sunt eu destul de handy, ori chiar nu se poate. Mama in schimb, se poate face singura.

Peria a costat aproximativ 300 lei si a fost cumparata de Carrefour.

 Este prima oara cand fac un review unui astfel de produs, asa ca imi cer scuze daca informatiile date nu sunt complete si va rog sa ma intrebati daca eu am omis sa mentionez ceva.

Acum va las cu pozele. In prima poza veti putem observa mai bine tunsoarea mamei capatata la Salonul Alexia Spa despre care v-a povestit aici.


Si pentru ca pozele vorbesc de la sine, va invit sa vedeti ce poate peria pe parul mamei mele.

Inainte - cu parul umed



Dupa - fara niciun produs de styling. Doar samponul si balsamul CHI









Va pup,

Pinkie

18 comentarii:

  1. Si eu detin aceasta perie si am parul aproximativ pana la mijloc si ma descurc cu ea de minune .Insa eu nu o folosesc pe parul umed pentru ca imi pare ca peria se incurca in par.Cat parul e inca umed aplic pe el o cantitate mica de ulei ( acum am uleiul pentru varfuri de la Avon)apoi astept ca parul sa se usuce natural si folosesc peria.De cand o am am renuntat complet la placa de par.Bafta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat si eu o perie cu aer cald care nu se rotea si am fost extrem de multumita...ma gandesc ca voi fi in al noualea cer daca o sa incerc una care o sa faca toata treaba in locul meu.
    A iesit foarte bine coafura mamei tale.

    RăspundețiȘtergere
  3. cat ma bucur de acest mic review - am tot intrebat in stanga si in dreapta care dintre cele doua modele de perii rotative de la rowerta sunt mai bune cea roza(9220) sau cea gri descghis (9250) hei si pina la urma ambele sunt la fel doar ca asta model 9250 este mai recent scoasa pe piata ma ajund 169 ron din carffour achizitionata recent sunt bob tuns deoarece dupa nastere miab tot cazut parul si mi imi este mai usor ,peria insa face minuni desi sunt un pic stangace - as vrea cateva detalii despre folosirea ei.multumesc (de ce nu poate un filmulet cum o aranjezi tu pe mami tau sa mi vada si ochi mei o utilizare corecta a periei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in sfarsit am gasit un raspuns la ce cautam......vreau si eu peria dar nu gaseam diferenta intre cele doua...

      Ștergere
  4. Pentru parul scurt sau mediu chiar este ok dar mie imi e absolut imposibil sa o folosesc :(

    RăspundețiȘtergere
  5. wow, ce culaore frumoasa are mama ta!
    imi place mult cum ramane parul dupa aranjarea cu peria. super!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu ma bucur de peria asta deja de cativa ani. Am parul lung, cam pana la jumatatea spatelui si ma descurc foarte bine, bineinteles dupa multa practica. Din cate am experimentat, parul nu trebuie sa fie ud ci doar umed, in special la varfuri. Eu ma spal, imi dau cu un protector termic si ma usuc partial cu uscatorul. Apoi cu peria. Eu insist foarte mult la varfuri, daca nu le finisez bine a doua zi risc o minunata "matura". Nu-mi usuc drept parul ci imi intorc putin varfurile. Are un aspect mai natural si semi-angel ;))
    Frumoasa tunsoarea mamei tale dar parca e cam groasa, mai mergea subtiat la varfuri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am CF9000, cumparata acum vreo trei ani si imi place foarte, foarte mult!
    La inceput a fost putin mai greu, dar am prins dexteritate si nu ma pot lipsi de ea acum, o folosesc la fiecare spalare.
    Cand aveam parul mai scurt era ceva mai simplu, eu am noroc ca mi-a crescut parul pe masura ce am capatat dexteritate si nu am probleme cu ea.
    Am testat si CF9220 si nu mi-a placut: treapta 1 de caldura era prea slaba pentru parul meu, iar treapta 2 imi infierbanta parul atat de tare ca nu puteam tine mana pe el ca sa il coafez.

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow...ce par de reclama ii face mamei tale...ce fel de par are mama ta,e mai fin sau mai gros?

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place cum a iesit.Eu nu am astfel de perie

    RăspundețiȘtergere
  10. e ok pentru parul mediu ptr parul lung nu l-as recomanda,se incurca grav!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu o am de vreo 2-3 ani, am luat-o la 160 lei din carrefour. Am parul lung si numai cu ea ma fac. Dupa baie, il usuc un pic cu feohnul si apoi il indrept cu peria rotativa. E super, datorita ei am renuntat la placa :)

    RăspundețiȘtergere
  12. ce bine te-ai gandit sa faci un asemenea review!!!eu sunt pe cale de a-mi cumpara o asemenea perie si m-au ajutat mult informatiile tale!eu am parul pana la mijloc dar nu mi-e frica ca o sa se incurce in el pt ca am rabdare sa invat sa o folosesc pana invat , iar mama mea e tunsa tot bob si e roscata la fel ca mama ta!si ma gandeam sa o aranjez si pe ea!

    RăspundețiȘtergere
  13. Peria asta chiar face minuni. E geniala! Stau si ma uit ...si ma tot uit...:)). Ai aranjat parul perfect!!
    Mi-o doresc si eu de ceva vreme, dar am fost astazi in Altex si nu era...si nici pe Emag nu am vazut .

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte frumoasa tunsoarea ,ai facut minuni cu parul mamei tale.Peria o am si eu de vreo 2ani dar eu ma descurc greu cu ea,imi incurca parul desi are o lungime medie.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am si eu o intrebare. Nu se poate bloca rotirea ca sa poti face bucle? Peste tot se spune ca se pot face si bucle dar nu inteleg cum. Eu nu am aceasta perie insa intentionez sa imi cumpar, asa ca pun si eu intrebari ca sa ma documentez.
    Multumesc anticipat pt raspuns(uri)!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...