luni, 31 octombrie 2011

DIY-paper curls si cum sa nu te dai cu rimel "pe langa"

Michelle Phan este o tipa super glumeata si mereu imi face placere sa ii urmaresc tutorialele pe youtube. Este foarte inventiva si ca sa va demonstrez am gasit 2 filmulete foarte interesante:

1. Cum sa iti faci bucle cu pungi de hartie (banuiesc ca poti folosi si un fost calendar, cartoane sau pliante publicitare in mai multe straturi -doar ideile astea le-am avut pe moment). O alternativa buna cand vrei sa dormi iar bigudiurile din plastic te incomodeaza :


2. Cum sa nu te mozolesti de rimel cand te grabesti (se intampla des chestia asta cand ai gene foarte scurte ca ale mele) Alternative: un pachet de tigari, carton, diverse cutiute de cosmetice (sunt sigura ca aveti) pe care nu le mai folositi etc:


Cred ca devin dependenta de filmuletele DIY de pe youtube....am gasit atat de multe idei bune si utile :X:X:X

XOXO,
PIXIE

6 comentarii:

  1. Si mie imi place mult Michelle. Si si eu fac la fel ca tine. Pentru ca nu am urmarit-o de la inceput, mai uit si la video-urile din urma.
    Pe ala cu bigudiurile il vasusem, dar pe cel cu rimelul , nu.
    Thanks for sharing :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat si eu,merge si cu folie de aluminiu si cu hartie normala(Coala A4)...siiiii cu SOSETE :))))))).Sa sai un search pe youtube la curls made with socks :D.E chiar funny si e de ajutor,mie imi place mai mult cum imi stau buclele facute cu sosete,ies mai lejere.In general buclele facute asa le avantajeaza mai mult pe fetele cu par lunggg si des,eu il am fin,mai rar si nu prea lung,din pacate :(

    RăspundețiȘtergere
  3. cu placere dorina :*
    precious boutique- sosete?? realy?=))trebuie sa incerc, desi nu am nici eu cine stie ce plete lungi si dese :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. da,cu sosete:))),daca incerci vreodata sa imi spui cum ti-au iesit buclele facute cu ajutorul sosetelor:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce haios! Si eu imi faceam bucle cu moate :)) Stiu ca foloseam TV Mania dupa ce se termina saptamana :p

    RăspundețiȘtergere
  6. iti ocupa mult timp faza cu buclele ..... e fffffffffft usor cu soseta si pt cele cu parul lung ... va spun din experienta .......si cu rimelul ..... oau ..... ce greu..dc esti atenta si ai putina experienta nu ai nevoie de hartiiiiiiiiiiii

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...